Saniutele Bambino pentru copiii de 1 an, de la Alpen Gaudi

BUCURESTI - 21 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Odata cu sosirea primei zapezi care se asterne, bucuria sporturilor de iarna cuprinde toata suflarea. Cu mic cu mare toti visam la vacantele la munte, schiuri si patinaj. Cei mici sunt pe derdelus cu saniute care mai de care si se bucura cat pot de frumusetea iernii. Acum si cei mici pot sa aiba ocazia sa se plimbe iarna. Chiar si cei mai mici care experimenteaza pentru prima data in viata zapada, plimbarile cu saniuta sunt posibile si placute, lipsite de accidente sau pericole.
Saniutele Alpen Gaudi sunt fabricate in UE din materiale de foarte buna calitate, ramanand flexibile la temperaturi scazute.

Saniutele Bambino pentru copiii de 1 an, de la Alpen Gaudi
 http://www.copiisaniute.ro 

Saniuta Bambino

Copiii stau comod si au centurile prinse in 5 puncte astfel incat sa fie in siguranta si sa aiba stabilitatea necesara.

Saniuta Bambino este special confectionata pentru siguranta si protectia copilului dumneavoastra. De aceea Bambino este o saniuta joasa, cu spatar si centuri de protective in 5 puncte. Toate aceste caracteristici sunt menite sa protejeze copilul sis a-I ofere siguranta in timpul plimbarilor. Saniuta Bambino de la Alpen Gaudi are husa special confectionata pentru vreme rece. Husa imbraca sezutul, spatarul si lateralele astfel incat micutul dumneavoastra sa nu intre in contact cu suprafata rece a saniutei. Prcatic micutul va sta in interiorul husei ca intr-un saculet de dormit bine incalzit. Copilulu nu va simti frigul datorita husei termoizolante si captusite cu plus pe dinauntru.

Datorita modelului conceput si inaltimii reduse, saniuta Bambino este usor de manevrat de catre parinte. Sania este confectionata din material plastic de inalta calitate ce ramane flexibil la temperature scazute. Coarda si manerul prin care parintele isi poate plimba micutul sunt foarte rezistente. Marginile inalte ale saniutei confera stabilitate copilului care sta in saniuta.

Caracteristici saniuta Bambino:  Extrem de usor manevrabila.Sania este confectionata din material plastic de inalta calitate, ramane flexibil la temperaturi scazute. Dispune de o coarda cu un maner de plastic, pentru o manevrare mai usoara. Cu centurii de siguranta solide. Franghie solide si maner din plastic de inalta calitate flexibila chiar si la temperaturi scazute. Marginile ridicate ale saniei ofera stabilitate.Dimensiuni : 675 x 550 x 285 mm.Disponibila pe albastru, rosu si roz.

Despre netSEO

www.bebecarucior.ro este magazinul online cu produse exclusiv destinate copiilor. Cu o experienta de 4 ani pe piata specifica, doreste mereu sa aduca produse noi, sa diversifice gamele existente pentru a veni in intampinarea doreintelor si nevoilor clientilor sai permanent. Doar pe www.bebecarucior.ro gasiti produse pentru cei mici de la jucarii la carucioare pentru copii la cele mai inalte tehnologii , scaune auto pentru toate varstele, mobilier pentru nou-nascuti si accesorii necesare acestora cu garantii si certificate internationale de siguranta si calitate. Ne mentinem in continuare si ne fidelizam clientii prin promotii si transport gratuit ori de cate ori avem ocazia. Va asteptam sa ne vizitati cu incredere accesand www.bebecarucior.ro, magazinul parintilor responsabili. Spor la cumparaturi!
WWW.BEBECARUCIOR.RO
www.copiisaniute.ro