Scaun auto Kiwy SF01 0-18 Kg cu sistem Isofix

BUCURESTI - 11 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Mare mi-a fost mirarea cand am auzit ca exista deja cursuri de siguranta auto pentru copii si ca deja sunt inscrisi foarte multi parinti. Cred ca in curand se va adopta metoda din Statele Unite si la noi, cand la iesirea din maternitate copilul va trebui asezat intr-o scoica sau scaun auto obligatoriu, pentru ca nici o mamica nu va merge acasa pe jos cu bebelusul in brate. Asta e norma de protectie a personalului maternitatii, copilul sa plece in siguranta.

scaune auto kiwy

scaune auto kiwy

Astazi vom analiza scaunul auto de la Kiwy cu isofix SF01- grupa 0-18 kilograme ce este recomandat copiilor de la nastere pana la 4 anisori.


Parintii ofera copiilor siguranta in autoturism pe etape de varsta, in functie de autoturism achizitioneaza scaunul auto, insa cel mai recomandat este acesta cu isofix.


Fiecare parinte cand opteaza pentru achizitionarea unui scaun auto pentru copilul sau are niste criterii de cautare foarte exigente, nu privesc scaunul auto ca pe un accesoriu pentru masina sau ca o obligatie, ci ca pe o siguranta maxima pentru copil, fie ca parcurg un drum cu masina pana la supermarket, fie ca pargurg un drum mai lung.


Acest scaun auto cu isofix se monteaza cu spatele la directia de mers, insa multi parinti achizitioneaza si accesorii cum ar fi oglinzile care se monteaza pe tetiera scaunul auto, pentru a putea observa copilul in timp ce conduc.


Foarte important este montarea scaunului auto sa se faca corect, aici trebuie atent citite instructiunile de montare si respectate cu exactitate.


Mai jos aveti detalii si caracteristici ale celui mai nou scaun auto de la Kiwi SF01, culorile sunt variate, insa siguranta este maxima.

Scaunul este construit cu cele mai noi sisteme de siguranta si confort:
- Sistem ISOFIX pentru o foarte buna fixare si protectie in autovehicul
- SIP - sistem de protectie pentru impact lateral pentru cap, piept, picioare;
- AIR-Gonomics - sistem de circulatie a aerului pe intreaga suprafata a spatarului pentru confortul celui mic.
Caracteristici Scaun auto SF01 cu ISOFIX 0-18 kg de la Kiwy:

    Sistem ISOFIX de prindere in masinaCenturile au sistem de prindere in 5 puncte.Instalarea scaunului in masina se face rapid si in conditii de siguranta.Dotat cu cotiere si tetiera reglabila.Scaunul este prevazut cu reductor pentru cap si sezut din material moale si placut la atingere.Centurile sunt reglabile pe verticala (4 pozitii).Design modern si sportiv.Partea de sezut a scaunului este realizata dintr-un material special ce confera modelului o caracteristica importanta mai ales la drum lung: confortul copilului dumneavoastra.Spatarul scaunului are 4 pozitii de inclinare (de la cea de calatorie la cea de somn).Scaunul auto SF01 are partile laterale foarte rezistente care ofera protectie maxima in cazul coliziunilor laterale.Tapiteria este confectionata dintr-un material moale si placut la atingere ce lasa pielea bebelusului sa respire fiind totodata si antialergic.Tapiterie detasabila si usor de spalat.Beneficiaza de certificat de siguranta ECE R44-04.

Utilizare Scaun auto SF01 0-18 kg de la Kiwy:

    Grupa 0 (0 - 13kg, de la 0 luni pana la aproximativ 9 luni): instalati scaunul auto in autovehicul cu ajutorul centurii masinii si sistemul ISOFIX cu spatele la directia de mers, apoi prindeti copilul cu centura de siguranta a scaunului auto.
    Grupa 1 (9 - 18kg, de la 9 luni pana la aproximativ 4 ani): instalati scaunul auto in autovehicul cu ajutorul centurii masinii si sistemul ISOFIX cu fata la directia de mers, apoi prindeti copilul cu centura de siguranta a scaunului auto.

Greutate: 9.4 kg.
Garantie: 24 luni.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.