Scaun auto SPORTIVO cu ISOFIX Coletto

BUCURESTI - 26 mai 2014

Comunicat tip General in Afaceri

Scaunul auto Coletto SPORTIVO cu sistem de fixare isofix si cu 4 pozitii de inclinare a spatarului, este recomandat pentru copii intre 9-36 kg (9 luni- 12 ani).

scaun auto sportivo isofix

scaun auto sportivo isofix

Caracteristici Scaun auto SPORTIVO black cu ISOFIX:

    Centurile au sistem de prindere in 5 puncte.Spatarul prezinta 4 pozitii de reglare de la pozitia de drum pana la cea de somn.Dotat cu tetiera reglabila pe inaltime avand 5 pozitii.Prezinta centuri reglabile pe inaltime.Instalarea scaunului in masina se face rapid si in conditii de siguranta in ISOFIX-ul masinii.Scaun auto SPORTIVO cu ISOFIX dispune si de centura de ancorare superioara (Top Tether)Design modern si sportiv.Partea de sezut a fotoliului este realizata dintr-un material special ce confera modelului o caracteristica importanta mai ales la drum lung: confortul copilului dumneavoastra.Scaunul auto SPORTIVO are partea laterala armata care ofera protectie maxima in cazul coliziunilor laterale.Sistem de protectie laterala in caz de impact (SPS).Spatarul este prevazut si cu un reductor pentru cap, utilizabil in prima etapa a folosirii scaunului.Tapiteria este confectionata dintr-un material moale si placut la atingere ce lasa pielea bebelusului sa respire. Tapiterie detasabila si usor de spalat.

Utilizare Scaun auto SPORTIVO cu ISOFIX:

    Grupa 1 (9 - 18kg, de la 1 an pana la aproximativ 4 ani): instalati scaunul auto in ISOFIX ul masinii dar si cu centura de siguranta a autovehiculului, apoi prindeti copilul cu centura de siguranta a fotoliului.Grupa 2-3 (15 - 36kg, de la 4 ani pana la aproximativ 12 ani): incepand de la varsta de 4 ani nu se mai utilizeaza centurile de siguranta ale fotoliului. Se foloseste doar centura autovehiculului.

Beneficiaza de certificat de siguranta ECE R44-04.
Garantie: 24 luni.
Important: se recomanda pozitionarea scaunului cu fata la directia de mers.
Scaunul auto a fost supus testelor de siguranta de catre compania TNO Automotive, din Olanda.

Pentru mai multe detalii despre scaune auto copii si scaune auto cu isofix puteti vizita magazinul www.bebecarucior.ro

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.