SCAUNE AUTO 9-36KG UN AJUTOR SAU NU?

BUCURESTI - 11 octombrie 2012

Comunicat tip General in Internet

Magazinul lacopii.ro comercializeaza scaune auto (9-36kg) , usor de montat, sigure si confortabile pentru copii. Oferta noastra cuprinde scaune auto (9-36kg), de la marci recunoscute pentru calitate: Scaune auto (9-36kg) Pierre Cardin, Scaune auto (9-36kg) Coletto, Scaune auto (9-36kg) Cybex, Scaune auto (9-36kg) Nurse, Scaune auto (9-36kg) Jane , Scaune auto (9-36kg) Inglesina, Scaune auto (9-36kg) Graco, Scaune auto (9-36kg) DHS, Scaune auto (9-36kg) Bertoni.

Scaune auto 9-36Kg

Modelele de scaune auto 9 - 36 Kg sunt destinate copiilor cu varsta cuprinsa intre 9 luni si aproximatix 12 ani. Aceste tipuri de scaune auto includ centuri de siguranta care se utilizeaza pana cand copilul creste mai mare dupa care se pot indeparta, asigurarea facandu-se cu ajutorul centurilor autovehiculului.
Magazinul lacopii.ro comercializeaza scaune auto (9-36kg) , usor de montat, sigure si confortabile pentru copii. Oferta noastra cuprinde scaune auto (9-36kg), de la marci recunoscute pentru calitate: Scaune auto copii (9-36kg) Pierre Cardin, Scaune auto (9-36kg) Coletto, Scaune auto (9-36kg) Cybex, Scaune auto (9-36kg) Nurse, Scaune auto (9-36kg) Jane , Scaune auto (9-36kg) Inglesina, Scaune auto (9-36kg) Graco, Scaune auto (9-36kg) DHS, Scaune auto (9-36kg) Bertoni.
Majoritatea modelelor au urmatoarele caracteristici generale:
Caracteristici generale:
-se utilizeaza pentru copii care au greutate de la 9 pana la 36 kg
-prevazut cu sistem ISOFIX
-scaunul este realizat din materiale moi care ofera confort sporit copilului in timp ce acesta se odihneste.
-husa din material textil care intra in contact cu copilul este reversibila (2 fete) .
-se poate monta in masina: in sistemul ISOFIX al masinii, sau cu centura de siguranta cu prindere in 3 sau 5 puncte . Acestea sunt prevazute cu hamuri care pastreaza copilul ferm in scaun deoarece nu lasa corpul sa alunece, oferind in acelasi timp confort total (sunt realizate din material moale, placut la atungere) si protectie sporita.
Cu un model complet vin in intimpinarea dvs cei de la Caretero si anume:Scaun auto Diablo XL 2012 (9-36kg) – Caretero, cu urmatoarele caracteristici:
Caretero DIABLO XL LE este un scaun auto cu un design original, bazat pe o constructie solida si durabila. Echipat cu tetiera reglabila pe inaltime, pentru confort si siguranta marite. Este usor de transportat datorita manerului incorporat.
Scaun auto pentru copii cu greutatea de 9-36 kg (grupele I+II+III)
3 pozitii de inclinare
Ajustare facila a centurilor de siguranta
Centuri de siguranta in 5 puncte
Protectii moi, antiderapante, pentru umeri
Tetiera solida, reglabila pe inaltime, dotata cu perna pliabila
Maner pentru transport incorporat
Husa din material de calitate, detasabila si lavabila
Design modern
Gama larga de culori atractive
Omologat conform ECE R44/04
Dimensiuni (L x l x h): 47 x 50 x 70 cm
Greutate: 8,5 kg

Despre netSEO

Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Site de prezentare, Magazin Online, Servicii Web Design.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/scaune-auto-9-36kg-un-ajutor-sau-nu