SCAUNE AUTO COPII - ASIGURA-I CONFORTUL SI SIGURANTA COPILULUI TAU

BUCURESTI - 9 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Adevărul este ca cel mai bun scaun auto este unul care se potriveşte vehiculului dumneavoastră, bugetului dumneavoastră, copilului dvs. şi cel care se poate utiliza în mod corespunzător de fiecare dată când faceti plimbari cu bebelusul.

Scaune auto copii

Scaune auto copii

Ne intrebam care este scaunul de masina care ne trebuie pentru prichindeii nostrii? Inainte de a achizitiona un astfel de scaun ar trebui sa stim cateva lucruri despre ele, chiar daca oferta este foarte vasta.
Adevărul este ca cel mai bun scaun auto este unul care se potriveşte vehiculului dumneavoastră, bugetului dumneavoastră, copilului dvs. şi cel care se poate utiliza în mod corespunzător de fiecare dată când faceti plimbari cu bebelusul. Este indicat sa luati in considerare anumite criterii pentru a determina care scaun auto este cea mai buna alegere pentru copilul dumneavoastra.
Lacopii.ro comercializeaza scaune auto copii produse de marci renumite:Scaune auto  DHS, Scaune auto Graco, Scaune auto  Jane, Scaune auto  Cybex, Scaune auto  Brevi, Scaune auto  Coletto, Scaune auto Hauck.
Scaunele auto copii sunt  convertibile, avand de obicei doua sau mai multe etape de folosire. Pentru nou-nascuti si bebelusi, cele mai recomandate scaune sunt cele care se monteaza cu spatele la directia de mers si care asigura suficient suport pentru gatul bebelusului. Aceste scaune permit folosirea lor pana ce copilul ajunge la maxim 10 kg sau 13 kg, ceea ce inseamna pana la o varsta de aproximativ 1 an. Avantajele unui scaun auto pentru bebelusi este ca ofera siguranta optima necesara varstei bebelusului, sunt mai mici, mai usor de transportat, iar majoritatea carucioarelor permit utilizarea unui scaun auto de aceasta categorie. Desigur, carucioarele 3 in 1 cu sistem modular includ si sunt speciale pentru folosirea si a unui scaun auto. Dezavantajul acestui tip de scaun auto este strans legat de partea financiara, deoarece va trebui sa cumparati si un scaun pentru copii destul de curand.
Scaune auto pentru nou-nascuti si bebelusi se gasesc sub mai multe categorii:
-0-13 kg: sunt acele scaune tip fotoliu, ce includ maner pentru transport, centura de prindere in 3 sau in 5 punte, pernuta reductor pentru nou-nascuti si alte accesorii.
-0-10 kg: sunt acele scaune auto tip landou / cosulet auto, ce permit transportul bebelusului in pozitia orizontala. Pentru celelalte categorii de varsta avem:
-Grupa 1 (9-18 kg): se instaleaza scaunul auto si se folosesc centurile de siguranta ale acestuia. Pentru copii intre 1-4 ani.
-Grupa 2 (15-25 kg): se folosesc centurile de siguranta ale masinii (cele ale scunului auto se indeparteaza). Pentru copii intre 4-6 ani.
-Grupa 3 (22-36 kg): se indeparteaza spatarul scaunului auto, acesta fiind folosit ca un inaltator. Pentru copii intre 6-12 ani.
Sistemul Isofix (International Standards Organisation FIX) a fost creat in 1990 cu scopul de a oferi un standard de prindere a scaunelor auto pentru bebelusi si copii. Practic, acest sistem implica conectarea unor puncte fixe de pe scaunul auto al bebelusului cu niste puncte Isofix ale masinii. O sa mai dureze ceva timp cand cand detaliile tehnice ale standardelor Isofix or sa fie finalizate, dar un numar din ce in ce mai mare atat de scaune auto pentru bebelusi cat si de masini sunt compatibile cu acest sistem. Ca sa aflati daca masina dumneavoastra are puncte Isofix, contactati producatorul sau distribuitorul masinii. Intotdeauna asigurati-va ca un scaun auto Isofix este aprobat pentru a fi folosit in masina dumneavoastra

Despre netSEO

Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Site de prezentare, Magazin Online, Servicii Web Design.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.