SCAUNE AUTO ISOFIX-SIGURANTA INAINTE DE TOATE

BUCURESTI - 12 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Magazinul lacopii.ro ofera spre vanzare Scaune auto isofix pentru copii si bebelusi, ce prezinta o siguranta mult sporita fata de scaunele auto traditionale. Pe site-ul nostru gasiti : Scaune auto isofix Brevi, Scaune auto isofix Pierre Cardin, Scaune auto isofix Cybex, Scaune auto isofix Chicco, Scaune auto isofix Jane, Scaune auto isofix Kiwy.

Scaun auto Isofix

Scaun auto Isofix

Scaun auto Isofix, de ce?

Pentru a va convinge de necesitatea unui scaun auto cu sistem Isofix dorim sa va raspundem la intrebarea:Ce este sistemul Isofix? Daca pana acum nu ati gasit nimic referitor la acest sistem incercam noi sa va explicam in cateva randuri.

ISOFIX este un sistem de siguranta care a devenit un standard international de montare pentru fixarea scaunului pentru copii la un autovehicul, fara a fi necesara utilizarea unei centuri de siguranta pentru scaun.
Acest sistem a fost lansat in 1997 de catre Britax Romer in colaborare cu VW.
De atunci cei de la Britax-Romer au dezvoltat nenumarate inovatii cum ar fi:
-protectia la impactul lateral.
-sistemul antibasculare.
-sistemul ISOFIT specific scaunelor din grupele 2 si 3 .
-D-SIP specific celor din grupa 0.
In eventualitatea unui accident, sistemul antibasculare reduce miscarea copilului spre inainte si directioneaza majoritatea fortelor in jos. Acest lucru reduce riscul lovirii cu capul de interiorul vehiculului si reduce semnificativ fortele asupra copilului.
Sistemul ISOFIT, propriu Britax-Romer, este specific grupei 2-3 de scaune auto isofix pentru copii si foloseste sistemul ISOFIX de siguranta pentru fixarea scaunului in auovehicul.
In cazul unui accident, sistemul ISOFIT permite miscarea facila a scaunului impreuna cu copilul spre fata, mentinand centura de scaun in pozitia corecta si controland nivelurile de energie mult mai eficient. Conexiunea directa la sasiul vehiculului previne miscarea laterala a scaunului si imbunatateste protectia in eventualitatea unui impact lateral. Protectia la impactul lateral, despre care se mentioneaza in descrierile diverselor tipuri de scaune auto isofix pentru copii, este de fapt reprezentata de o tetiera adanca, inalta si bine captusita. E foarte important acest detaliu atunci cand cumparati un fotoliu auto pentru copil. Tetiera trebuie sa aiba marginele laterale inalte, moi si captusite pentru a absorbi energia din timpul impactului si chiar sa reduca impactul asupra copilului. Un alt rol important pe care il joaca tetiera adanca, inalta si moale este faptul ca permite sprijinirea capului copilului in timpul somnului.
D-SIP proiectat de Britax-Romer in ambele parti ale scoicilor Baby-Safe. In cazul unui impact lateral, D-SIP reduce fortele, intrand primul in contact cu portiera autovehiculului. Energia impactului este distribuita in intreaga scoica, directionand fortele departe de bebelus.
Sistemul ISOFIX minimalizeaza erorile de montare si optimizeaza protectia printr-o conexiune fixa intre scaunul pentru copii si autovehicul. Un alt avantaj al sistemului de siguranta ISOFIX il reprezinta si montarea si demontarea simpla si rapida a fotoliului auto pentru copil in masina.

Magazinul lacopii.ro ofera spre vanzare Scaune auto isofix pentru copii si bebelusi, ce prezinta o siguranta mult sporita fata de scaunele auto traditionale. Pe site-ul nostru gasiti : Scaune auto isofix Brevi, Scaune auto isofix Pierre Cardin, Scaune auto isofix Cybex, Scaune auto isofix Chicco, Scaune auto isofix Jane, Scaune auto isofix Kiwy.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.