Scaune auto pentru copii Kiwy, Siguranta si confort in stil italian.

BUCURESTI - 25 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Nascut cu dorinta de a oferi protectie maxima cu un stil distinctiv italian, Kiwy este brandul italian de scaune auto pentru copii, care este proiectat pentru consumatorii cei mai rafinati, fara a compromite siguranta si fiabilitatea.

Scaunele auto Kiwy imbina intr-un mod placut calitatea superioara a materialelor cu stilul italian.
Pentru scaunele auto Kiwy, marcajul “Made in Italy”, reprezinta o valoare esentiala atat in termeni de estetica cat si de calitate.

Nascut cu dorinta de a oferi protectie maxima cu un stil distinctiv italian, Kiwy este brandul italian de scaune auto copii, care este proiectat pentru consumatorii cei mai rafinati, fara a compromite siguranta si fiabilitatea.

Scaunele auto Kiwy imbina intr-un mod placut calitatea superioara a materialelor cu stilul italian.

Pentru scaunele auto Kiwy, marcajul “Made in Italy”, reprezinta o valoare esentiala atat in termeni de estetica cat si de calitate.

Scaunele auto cuprind 3 grupe de utilizare, intre 9-36 kg, aproximativ 9 luni-11 ani, dupa cum urmeaza:

- Modelele SP1 si SPF1 sunt recomandate pentru grupa 9-18 kg.

- Modelele S123, SL123 si SLF123 sunt recomandate pentru grupa 9-36 kg.

- Modelele S23 si SLF23 sunt recomandate pentru grupa 15-36 kg.Montarea in autovehicul se poate face cu centura masinii ( modelele SP1, S123, SL123, S23) sau cu sistemul isofix si centura masinii pentru modelele SPF1, SLF123, SLF23, fiind scaune auto cu isofix.

Departamentul tehnic al companiei este dedicat pentru cercetare si inovare constanta, care vizeaza obtinerea de performante maxime in ceea ce priveste siguranta. De fapt, toate componentele din fiecare model au fost obiecte de evolutii si au suferit nenumarate imbunatatiri, de la elemente mai mari, cum ar fi spatarul scaunului pana la cele mai mici componente.

Sistemul SA-ATS (sistem de absorbtie a socului, sunt echipate modelele SP1 si SPF1), reprezinta punctul culminant ai celor douazeci de ani de experienta si inovatie continua.Sistemul SA-ATS fiind castigatorul premiul pentru inovatie la cel mai mare targ international pentru copii si produse pentru copii, Kind + Jugend, organizat anual in Köln.

Complet respirabile si hipoalergenice, materialele selectate de Kiwy sunt diferentiate in functie de domeniul lor de aplicare, asigurandu-se astfel un confort maxim al copiilor, chiar si la cele mai lungi calatorii. Gama de produse are un sortiment mare si in continua expansiune de culori, oferind eleganta de neegalat si usurinta de intretinere.

Scaunele auto Kiwy sunt echipate cu o serie de inovatii si de caracteristici care fac chiar si cele mai lungi calatorii confortabile si relaxante.Sistemul “AIR-Go”, de exemplu, cu care sunt echipate modelele SP1 si SPF1, integreaza carcasa cu prize de aer oferind circulatia aerului pe intreaga suprafata a spatarului.

Tesatura este din material ce lasa pielea sa respire, formand o “perna de aer” pe suprafata scaunului. Scaunele Kiwy sunt concepute pentru o folosinta indelungata, luand in considerare cresterea copilului si caracteristicile fizice.Scaunele auto pentru copii Kiwy se pot ajusta pentru a asigura intotdeauna cea mai buna pozitie pentru copil.

“Suntem dedicati sa furnizam produse extraordinare atat din punct de vedere al frumusetii cat si al performantelor”.

Despre netSEO

www.bebecarucior.ro este magazinul online cu produse exclusiv destinate copiilor. Cu o experienta de 4 ani pe piata specifica, doreste mereu sa aduca produse noi, sa diversifice gamele existente pentru a veni in intampinarea doreintelor si nevoilor clientilor sai permanent. Doar pe www.bebecarucior.ro gasiti produse pentru cei mici de la jucarii la carucioare pentru copii la cele mai inalte tehnologii , scaune auto pentru toate varstele, mobilier pentru nou-nascuti si accesorii necesare acestora cu garantii si certificate internationale de siguranta si calitate. Ne mentinem in continuare si ne fidelizam clientii prin promotii si transport gratuit ori de cate ori avem ocazia. Va asteptam sa ne vizitati cu incredere accesand www.bebecarucior.ro, magazinul parintilor responsabili. Spor la cumparaturi!