Scaune de masina si carucioare pentru bebelusi

BUCURESTI - 26 iunie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Abordam astazi un subiect destul de combatut de parinti si anume, scaunul de masina potrivit copilului.

Scaune de masina si carucioare pentru bebelusi

Criteriile de selectie pot fi diferite in functie de preferintele tinerei familii, insa majoritatea sunt bazate pe confort, siguranta, durabilitate si design.

Pana la varsta de 5 ani, s-ar putea sa fiti nevoiti sa schimbati destul de des scaunul masinii destinat copilului, asta pentru ca greutatea lui se va modifica iar forma ergonomica trebuie sa fie cat mai aproape de cea potrivita colonei.

Modelele de scaune auto copii sunt prevazute cu centuri de siguranta ce se fixeaza in 5 puncte, burete absorbant al socurilor si totodata un bun sutinator al greutatii intregului corp si cadru rezistet “ascuns” in toata aceasta deghizare menita sa ofere siguranta si o buna pozitie de deplasae.

 In cazul tipurilor de scaune auto isofix, acestea au in plus un sistem de fixare cu bara ce intra in cavitatea centurilor de sigurata cu care masina este prevazuta. Acestea au fost initial produse pentru bebelusi cu varsta ma mica de un an iar ma apoi tehnologia le-a inclus si in alte tipuri de modele.

Pentru nou nascuti s-a creat celebrul scaun auto tip scoica care poate fi intanit si la modelele de carucioare copii, fiind o varianta mult mai usoara si practica in locul landoului. Cei ma multi dntre parinti prefera sa il plimbe pe cel mic in aceasta scoica, economisind astfel un timp pretios atunci cand ies cu cel mic la plimbare fie in masina fie in parc cu carutul.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.