Scaunele auto pentru copii Coletto

BUCURESTI - 30 octombrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Siguranta copiilor trebuie sa fie intotdeauna o prioritate pentru parinti. Transportarea acestora cu masina dintr-un loc in altul, in conditii de siguranta si confort, nu doar ca este o obligativitate, dar mai mult o necesitate.

scaune auto copii

scaune auto copii

Pentru asta, micutul dumneavoastra va avea nevoie de un scaun auto. Si nu orice scaun, ci unul care sa ii ofere un confort maxim in timpul deplasarilor.


Scaunele auto Coletto sunt cele care se potrivesc perfect pentru nevoile micutilor, indeplinind cu succes toate caracteristicile impuse de Codul Rutier privind scaunele auto pentru copii.
Scaunele auto Coletto sunt acum disponibile si in oferta magazinului www.bebecarucior.ro.


Scaunele auto Coletto sunt dotate cu sisteme isofix si centura Top Tender. Sistemul Isofix asigura un plus de siguranta fata de celelalte scaune auto obisnuite. Scaunele cu sistem isofix prezinta un sistem suplimentar de montare al scaunului auto pentru copii, ceea ce face montarea unui scaun auto mai sigura, rapida si usoara.


Scaunele auto pentru copii Coletto sunt printre putinele scaune auto ce ofera pozitii de inclinare a spatarului. Acestea sunt create special pentru a oferi mai multa siguranta si fiabilitate, permitand bebelusului sa stea relaxat in timp ce calatoreste cu masina.


Deoarece la drum lung, dar nu numai bebelusul are nevoie de siguranta maxima si de o pozitie cat mai lejera in scaunul auto, este absolut necesara achizitionarea unui scaun auto Coletto cu sistem isofix.


Scaunele auto cu isofix prezinta o prindere stabila si sigura, astfel incat pozitia de fixare pe bancheta masinii sa fie una ferma.
Produsele disponibile in magazinul www.bebecarucior.ro, prezinta un design modern si sportiv in acelasi timp. Partea de asezut a fiecarui scaun auto Coletto este realizata dintr-un material special ce confera modelului o caracteristica importanta, in special la drumurile lungi: confortul copilului dumneavoastra.


In cazul coliziunilor laterale, unele modele de scaune prezinta o parte laterala armata, ce ofera protectie maxima, precum si un reductor pentru cap.


Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.