Scaunele auto pentru copii

BUCURESTI - 4 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Scaunele auto sunt o piesa esentiala in siguranta copiilor, de aceea necesitatea lor este deja o obligatie pentru parinti.

Din primele zile dupa nastere copilul este transportat de la spital catre casa, veti avea nevoie un scaun auto. Regulamentul rutier chiar obliga utilizarea scaunelor pentru copiii pana in varsta de 7 ani, sau pana ating o anumita inaltime.


Foarte multe accidente in care sunt implicati si copiii se sfarsesc tragic, din cauza lipsei scaunul auto, asa ca achizitionarea unui scaun auto pentru copilul tau este nu doar o necesitate ci si o forma de protectie pentru copilul tau.


Toate scaunele auto pentru copii existente in prezent pe piata, indeplinesc standardele stricte de siguranta impuse de legislatie, astfel incat orice scaun auto ai achizitiona poti fi sigur de siguranta acestuia. Acest lucru nu este valabil si pentru scaunele auto achizitionate cu multi ani in urma, care au fost proiectate pentru a satisface standardele vechi, pentru cele care au fost deteriorate in urma unui accident auto, sau pentru cele care au fost suspendate pentru incalcarile de siguranta.

Chiar daca scaunele auto indeplinesc standardele de siguranta, pot aparea probleme de siguranta daca acestea nu sunt instalate sau utilizate corect.
Cel mai bun si sigur scaun auto este cel care se potriveste cel mai bine copilului si masinii tale.
Exista 3 categorii de scaune dupa care te poti ghida pentru a alege un scaun auto pentru copii:

1. Scaune auto bebelusi, pozitionate cu spatele spre sensul de mers
Acestea au o limita de greutate de 13 kg si pot fi folosite inca de la nastere, pana in jurul varstei de 1 an. Sunt recomandate sa se plaseze in spatele masinii sau chiar pe scaunul din fata daca este nevoie. (cazuri exceptionale)
Sunt scaune auto special concepute pentru a proteja si relaxa coloana vertebrala a bebelusilor. Un plus al acestor scoci este ca pot fi montate direct pe sasiul caruciorului.

2. Scaune auto copii, pozitionate cu fata spre sensul de mers
Pot fi utilizate pt copii cu greutate intre 9-36 kg, adica de cei cu varsta intre 1 an si aproximativ 11 ani. Aceste scaune dispun si de centura de siguranta, oferind o protectie mai buna in cazul accidentelor.

4. Inaltatoare auto copii.
Potrivite copiilor cu varsta intre 3-11 ani sau greutatea cuprinsa intre 15-36 Kg.

Pentru ca stim cat de importanta este siguranta si protectia micutilor, venim in ajutorul parintilor printr-o gama de scaune auto copii, disponibila pe site-ul www.bebecarucior.ro la preturi avantajoase. Pe langa scaune auto bebelusi si copii, comercializam si accesorii pentru scaunele auto..
Zeci de produse din categoria scaune auto copii prezinta si discounturi atractive. Tot ce iti ramane de facut este sa alegi modelul preferat si sa ii oferi copilului tau cele mai placute si sigure plimbari.

Pentru mai multe detalii despre scaunele auto copii sau scaune auto isofix vizitati magazinul www.bebecarucior.ro

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.