Scaunele auto, siguranta pentru copii

BUCURESTI - 26 octombrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Scaunele auto pentru copii sunt practic, produse indispensabile, adevarate sisteme de siguranta in care se pot transporta copii de pana la 36 de kg.

In functie de varsta si greutate puteti alege scaunul auto potrivit pentru micutul dvs. Copiii de la 0 la 3 ani pot folosi fotolii auto adecvate pentru copii cu greutatea de la 0 la 18 kg. Aceste scaune au sisteme de prindere bine concepute pentru a proteja 99% in caz de impact. La mare cautare sunt scaunele auto cu isofix, sistemul isofix fiind un sistem suplimenar de fixare, sau puteti alege  fixarea scaunului pe o baza special conceputa, ce a fost anterior fixata pe bancheta din spate a masinii cu sistemul Isofix, si care va sustine intreg fotoliul auto al copilului dvs. Aceste baza special create raman fixate tot timpul pe bancheta ceea ce face ca detasarea sau montarea fotoliului auto sa fie mai rapida si mai usoara. Puteti face acest lucru in 3 minute.

Cand copii cresc si ajung la varste intre 3-8 ani se recomanda scaune adecvate greutatii lor intre 18-36 kg. Puteti opta pentru scaune clasice sau pentru saune cu spatar si manere adaptabile care se maresc in functie de rata de dezvoltare a copilului. Aceste scaune extensibile pot fi folosite de copii pana la varse scolare uneori. Ele pot folosi sisteme de prindere directa de centurile masinii sau sistemele isofix dar pot fi folosite si direct pentru a asigura copilul cu centurile masinii. Unul din cele mai apreciate scaune auto este modelul Kiwy SLF123, este un scaun pentru grupele 1, 2, 3, fiind recomandat intre 9 - 36 kg si are in dotare sistemul isofix.

Standardele de calitate si siguranta ale scaunelor pentru copii sunt foarte importante cand vine vorba de cumpararea si folosirea pe termen lung a unui scaun auto. Caracteristicile standard precum  ECER44 este elaborat de Comisia Economica pentru Europa a Organizatiei Natiunilor Unite (CEE-ONU) si ne aduce informatii despre calitatea si durabilitatea  produsselor de acest gen. Aici fiind incluse materialele din care s-au confectionat, tratarea materialelor si siguranta pe care fotoliile o ofera celor mici. Asigurati-va ca produsele cumparate sunt certificate si poarta inscriptionat marcajul de certificare CE.

Pentru mai multe detalii si informatii despre scaune auto copii va rugam vizitati magazinul www.bebecarucior.ro

Despre netSEO

www.bebecarucior.ro este magazinul online cu produse exclusiv destinate copiilor. Cu o experienta de 4 ani pe piata specifica, doreste mereu sa aduca produse noi, sa diversifice gamele existente pentru a veni in intampinarea doreintelor si nevoilor clientilor sai permanent. Doar pe www.bebecarucior.ro gasiti produse pentru cei mici de la jucarii la carucioare pentru copii la cele mai inalte tehnologii , scaune auto pentru toate varstele, mobilier pentru nou-nascuti si accesorii necesare acestora cu garantii si certificate internationale de siguranta si calitate. Ne mentinem in continuare si ne fidelizam clientii prin promotii si transport gratuit ori de cate ori avem ocazia. Va asteptam sa ne vizitati cu incredere accesand www.bebecarucior.ro, magazinul parintilor responsabili. Spor la cumparaturi!