Scaunul auto Coletto Sportivo cu sistem isofix

BUCURESTI - 4 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Copiii se vor catara, vor cadea, se vor lovi si vor avea vanatai si zgarieturi. Este parte din a fi copil si nu prea avem ce sa facem in privinta asta. Dar sunt cateva lucruri pe care le putem face pentru a ne asigura ca micutii sunt in siguranta, prin care putem evita traume fizice serioase si chiar decesul: sa ne asiguram ca vor fi in siguranta in calatoriile facute prin achizitionarea unui scaun auto special.

Scaunul auto Coletto Sportivo cu sistem isofix

Exista multe oferte pe piata, in functie de varsta si greutatea copiilor. Pentru categoria 9-36 kg iti recomandam scaunul auto Sportivo cu Isofix Black Coletto.

Cu ce se diferentiaza de alte scaune auto?

Acest scaun Coletto Sportivo are sistemul Isofix, un sistem care permite o fixare suplimentare fata de prinderea doar cu centura masinii, asta daca masina permite. Majoritatea masinilor fabricate dupa anul 2000 vin cu aceasta posibilitate.

Multe dintre scaunele auto curente sunt destinate pentru a fi instalate cu ajutorul centurilor de siguranta. Dar masinile vin cu diverse centuri de siguranta, unele mai lungi, altele mai scurte, si deocamdata nu s-a inventat un scaun universal pentru toate tipurile de masini. Din aceasta cauza exista riscul ca scaunul auto sa nu fie instalat corect, de multe ori acesta miscandu-se.

Cu sistemul Isofix atasezi scaunul de marginea banchetei din spate, acesta devenind parte din masina. Este o metoda mult mai sigura, scaunul sta fix, astfel ca micutul tau va fi protejat mult mai bine in cazul unui accident. Plus ca in cazul acestui sistem nu mai exista riscul sa instalezi scaunul auto incorect.

Un alt avantaj al acestui scaun este ca greutatea lui maxima permisa este de 36kg, spre deosebire de alte scaune care permit pana la 25 kg. Asta inseamna ca dupa ce l-ati cumparat cand a ajuns copilul la greutatea de 9 kg, il puteti avea pana cand copilul implineste aproximativ 11 - 12 ani.

Este un scaun confortabil, partea de sezut a fotoliului fiind realizata dintr-un material special. Este perfect si pentru calatoriile lungi, cand copilul doreste sa doarma deoarece are 4 pozitii de reglare de la pozitia de drum pana la cea de somn. Pe langa centurile cu sistemul de prindere in 5 puncte, acesta mai are o centura de ancorare superioara (Top Tether), care sporeste siguranta.

Zona capului este bine protejata la impact avand tetiera si un sistem de protectie laterala. Are o tapiterie detasabila, care se poate spala, confectionata dintr-un material moale, lasand pielea copilului sa respire.

Cand ne gandim la siguranta copilului dorim sa alegem ce e mai bun si alegand acest scaun, veti fi multumiti ca ati facut alegerea corecta, deoarece acest scaun a fost supus testelor de siguranta de catre compania TNO Automotive din Olanda, asa ca nu exista motive sa dati gres.

Pentru mai multe detalii despre scaune auto copii sau carucioare copii vizitati magazinul www.coletto.com.ro

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.