SCAUNUL AUTO EXO DE LA JANE, CU SISTEM ISOFIX

BUCURESTI - 6 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Sistemele de protective pentru transportul nou-nascutilor sunt importante pentru orice parinte care stie ce inseamna sa plece in calatorie cu autoturismul cand ai un copil. De aceea este indicate folosirea scaunelor auto pentru copii de la cele mai fragede varste si pana la varste scolare. Cele mai avansate sisteme de prindere si fixare al scaunului auto pe bancheta masinii este sistemul de montare ISOFIX. Scaunul este prevazut cu al treilea punct de prindere in masina de plafon/podea (in cazul in care este disponibil acest al treile punct la masina). Acest sistem poate fi utilizat in mod optional. Scaunul auto EXO de la JANÉ, este primul scaun auto pentru copii din lume prevăzut cu un sistem ISOFIX care reduce forta G în caz de accident... acest lucru se datorează revolutionarului sistem pneumatic de abosortie al socului în caz de impact. Scaunul auto Exo de la Jane poate fi instalat in orice tip de masina datorita sistemului “Universal” Sistemul ISOFIX care fixeaza scaunul de bancheta masinii, include un piston pneumatic care permite scaunului sa fie foarte usor conectat la sistemul ISOFIX (sistem patentat) al masinii si in acelasi timp, ofera confort maxim datorita efectului de absorbire al socurilor.Fotoliul auto Exo de la Jane Include un sistem de ajustare automata a lungimii barelor metalice care se fixeaza de sistemul ISOFIX al masinii. Atunci cand scaunul auto este lasat pe spate, fapt care duce la departarea sa de spatarul banchetei, sistemul ajusteaza automat barele metalice.

  SCAUNUL AUTO EXO DE LA JANE,  CU SISTEM ISOFIX

Fotoliu auto EXO de la JANE cu sistem ISOFIX ELECTRONIC pentru grupa 1 folosit de la varsta de 9 luni a copilului pana la 4 ani. (9 – 18 kg), este un scaun revolutionar ca urmare a celor 4 sisteme patentate care sunt incluse in dotarea sa! Scaunul auto EXO încorporează  un Sistem Electronic de Avertizare (pentru detectarea instalării în mod corect a scaunului auto în sistemul ISOFIX al masinii), un Sistem de Tensionare al Hamului de Sigurantă (pentru reducerea miscării în scaun) si un Sistem Automat de Ajustare al Hamului de Sigurantă (care sincronizează în mod automat ajustarea hamului si a pernutei pentru cap pentru prevenirea miscării frontale necontrolate a copilului). Ca si cum nu ar fi de ajuns, înainte ca EXO să fie prezent în magazine, a primit primele premii internationale de top: “Innovation” si “In Car Products”. Www.Bebecarucior.ro va prezinta cateva caracteristici ale modelului EXO de la Jane:

Scaunul auto Exo include 4 sisteme patentate de catre Jane:

1.       Sistem pneumatic de absortie in caz de impact:

Modelul Exo al scaunului auto de la Jane  este prevazut in partea inferioara a sezutului cu un piston pneumatic care abroarbe energia in cazul unui impact, fapt care reduce decelerarea cu pana la 4G in comparatie cu sistemele ISOFIX traditionale. Prin urmare, pistonul absoarbe o cantitate mare de energie generata de un posibil impact al autovehicolului ducand la reducerea si amortizarea socului.

2.       Dispozitiv electronic de detectare al sistemului ISOFIX:

Intrucat sistemul ISOFIX ofera protectie marita fata de scaunele de masina fara acest sistem, este foarte importanta montarea scaunelor cu ISOFIX in mod corect in sistemul autovehicolului Dvs. Acesta este motivul pentru care Scaunul auto de la Jane model EXO este prevazut cu un sistem electronic care detecteaza daca scaunul este corect fixat in sistemul ISOFIX, fiind prevazut cu avertizare sonora si vizuala. Dispozitivul se activeaza automat in momentul in care se conecteaza la sistemul ISOFIX al autovehicolului Dvs, dar permite in acelasi timp sa se verifice starea scaunului si dupa montare, prin simpla apasare a butonului de testare.

3.       Reglarea in mod sincronizat a hamului de siguranta si a pernutei pentru cap:

Scaunul auto EXO de la Jane este prevazut cu un sistem exclusiv care permite ajustarea in mod sigur si intuitiv a hamului de siguranta, oferind copilului siguranta maxima. Concret, acest sistem permite ajustarea hamului de siguranta doar prin simpla miscare in sus sau in jos, a pernutei pentru cap din dotarea scaunului oferind copilului mai mult spatiu de miscare.

4.       Reglarea hamului de siguranta la nivel abdominal:

 Acest sistem permite ajustarea hamului de siguranta ca urmare a miscarii hamului de la nivelul abdominal, spre deosebire de sistemul general intalnit la alte scaune auto care ajusteaza hamul de siguranta ca urmare a miscarii celor doua bretele de la nivelul umerilor. Prin implementarea acestui sistem, se reduce miscarea copilului in scaun oferindu-i in acelasi timp tot confortul de care are nevoie.

Scaunul auto EXo de la Jane  confera protectie maxima in caz de impact. Este prevazut pe interior cu material absorbant in caz de impact ceea ce sporeste siguranta celui mic in trafic. Scaunul este testat impotriva impactului lateral iar rezultatele au fost 99% protectie.   Puteti  vizualtiza mai multe detalii si imagini accesand site-ul www.bebecarucior.ro.  Cele mai reduse preturi de pe piata de profil le puteti gasi la www.bebecarucior.ro

Despre netSEO

Www.bebecarucior.ro este magazinul online cu produse exclusiv destinate copiilor. Cu o experienta de 4 ani pe piata specifica, doreste mereu sa aduca produse noi, sa diversifice gamele existente pentru a veni in intampinarea doreintelor si nevoilor clientilor sai permanent. Doar pe www.bebecarucior.ro gasiti carucioare pentru copii la cele mai inalte tehnologii si scaune auto pentru toate varstele, mobilier pentru nou-nascuti si accesorii necesare acestora cu garantii si certificate internationale de siguranta si calitate. Ne mentinem in continuare si ne fidelizam clientii prin promotii si transport gratuit ori de cate ori avem ocazia. Va asteptam sa ne vizitati cu incredere accesand www.bebecarucior.ro, magazinul parintilor responsabili. Spor la cumparaturi!