Service auto

BUCURESTI - 25 octombrie 2012

Comunicat tip General in Internet

Oferim asistenta si service auto la cele mai inalte standarde de calitate. Alege service-ul nostru si programeaza-te pentru o evaluare a masinii tale.

Service auto

Pentru siguranta dumneavoastra, pentru pastrarea integritatii si performantelor anvelopelor ce echipeaza autovehiculul dvs, va recomandam ca operatiunile de montare, demontare, umflare si echilibrare a rotilor sa fie executate intr-un service roti (vulcanizare) specializat, autorizat RAR, de catre un personal calificat si cu masini si ustensile adecvate.  

 Prima operatiune executata in unitatea noastra service roti - vulcanizare este cea de demontat roata, operatiune executata in conditii de siguranta si securitate pentru masina dumneavoastra, urmata de dejantare anvelopa si jantare a unei noi anvelope (daca aceasta se inlocuieste cu una noua), operatiuni executate cu utilaje si materiale profesioniste.  

Odata  ce este jantata anvelopa se trece la operatiunea obligatorie, executata cu aparat profesionist, in interiorul unui service roti, echilibrat ansamblu anvelopa - janta,echilibrat roti Echilibrarea celor 4 roti in acelasi timp amplifaca si garanteaza confortul in rulaj precum si pastrarea performantelor anvelopelor, repartitia egala a sarcinii pe cele 4 anvelope, protejarea impotriva uzurii premature si neregulate.  

Urmatoarea etapa, desfasurata in service roti auto  - vulcanizare, este cea de montat roti pe masina, pe parcursul careia trebuie urmarite anumite caracteristici.                     

In cadrul aceluiasi Service Roti din Bucuresti pentru siguranta si nevoile dumneavoastra, am introdus serviciul indreptat si roluit jante auto, cu aparat profesionist si personal instruit pentru astfel de operatiune.

Pentru confortul si siguranta dumneavostra in cadrul propriului nostru service roti puteti opta pentru presiune cu azot, umflarea rotilor cu azot, prin utilizarea unui  generator special de producere a azotului.

Avantajul unui serviciu complet pentru rotile masinii dumneavoastra il constituie colaborarea permanenta cu service-ul de anvelope si jenti, service omologat RAR, dotat cu utilaje profesioniste, avand personal experimentat oricand pregatit sa raspunda cerintelor dumneavostra,pentru detalii aveti site-ul www.anvelope-roti.ro

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.