Service roti

BUCURESTI - 30 octombrie 2012

Comunicat tip General in Internet

Venim in intampinarea clientilor nostri cu o gama completa de servicii service auto. Daca intampinati probleme cu autoturismul si doriti sa apelati la o echipa cu experienta in detectarea si rezolvarea problemelor.

Service auto

Service auto

Pentru confortul si siguranta dumneavostra in cadrul propriului nostru Service Roti - vulcanizare din Bucuresti puteti opta pentru presiune cu azot, umflarea rotilor cu azot, prin utilizarea unui generator special de producere a azotului. Avantajele presiunii cu azot sunt: siguranta in timpul condusului, economie de combustibil, confort sporit la rulaj, durata de viata mai mare a anvelopelor si a jentilor.

In urma impactului cu borduri, gropi sau alte obstacole prezente pe carosabil, janta sufera deformari, minore sau majore, de la forma ei initiala conducand la dezechilibrarea rotii. Continuarea rularii in aceste conditii va conduce, in mod cert, la uzura neuniforma a anvelopei si la scurtarea duratei de folosinta a acesteia. Pentru evitarea acestui lucru va recomandam sa realizati operatia de indreptat si roluit  jante periodic sau imediat ce apar "batai" sau "vibratii ale volanului", indiferent daca acestea sunt jante din aliaj, aluminiu, table, sau otel. Uneori, la jantele din aliaj este necesara o incalzire, nu mai mult de 140C (dupa aceasta temperatura in momentul racirii apar tensiuni remanente in material). Centrul de masa al rotii in momentul indreptarii corespunde cu centrul de masa al rotii montate pe masina. Din acest motiv, foarte importanta este prinderea rotii pe masina de indreptat.

Prima operatiune executata in unitatea noastra service auto Bucuresti este cea de demontat  roata, operatiune executata in conditii de siguranta si securitate pentru masina dumneavoastra, urmata de dejantare anvelopa si jantare a unei noi anvelope (daca aceasta se inlocuieste cu una noua), operatiuni executate cu utilaje si materiale profesioniste.

Odata  ce este jantata anvelopa se trece la operatiunea obligatorie, executata cu aparat profesionist, in interiorul unui service roti, echilibrat ansamblu anvelopa - janta. Urmatoarea etapa, desfasurata in service auto  - vulcanizare, este cea de montat roti pe masina, pe parcursul careia trebuie urmarite anumite caracteristici.

In cadrul service-ului nostru sunt trei activitati principale: demantat-montat-echilibrat roti, indreptat si roluit jante, presiunea cu azot.

Experienta in domeniu, competenta angajatilor, profesionalismul, toate puse in slujba dumneavoastra, a clientilor, sunt  calitatile ce ne recomanda ca find o echipa puternica si competitiva. Echipa noastra, va sta la dispozitie cu orice intrebare si va garanteaza rezolvarea propriilor probleme,  va asigura din stoc sau la comanda orice tipo-dimensiune de anvelopa si orice model de jenti auto, jenti din tabla, jenti din aliaj, jenti din aluminiu, jenti din otel.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.