Servicii de catering corporate pentru evenimentele de sarbatori – Delartecatering.ro

BUCURESTI - 15 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Delartecatering este compania pe care va puteti baza pentru organizarea oricarui gen de evenimente corporate. Si pentru ca sarbatorile de iarna se apropie, noi va stam la dispozitie pentru un catering corporate de exceptie.

Servicii de catering corporate pentru evenimentele de sarbatori – Delartecatering.ro

Fiecare eveniment trebuie sa fie o reusita pentru ca fiecare companie sa se bucure de prestigiu. Organizarea evenimentelor trebuie sa fie lasata pe mana expertilor cu pregatire si experienta in domeniu. Un element foarte important din cadrul oricarui eveniment este bineinteles mancarea. Astfel ca, alegerea unor servicii de catering este o necesitate. Delartecatering va ofera servicii de catering corporate de exceptie pentru un gen larg de evenimente de la petreceri de firma, seminarii, training-uri, worskshop-uri, pana la lansari de produse sau de carte. Noi asiguram cu succes serviciile de catering pentru orice eveniment corporate.

 

Deliciile culinare preparate de maestrii nostri bucatari vor incanta pe toata lumea si vor aduce o contributie semnificativa la reusita evenimentului companiei dumneavoastra. Meniurile si preparatele oferite de noi folosesc doar ingrediente proaspete si naturale, serviciile noastre de catering fiind apreciate de clienti renumiti pe care ii puteti gasi in cadrul portofoliului nostru.

 

Pentru petrecerile de Craciun sau de sfarsit de an organizate de companiile dumneavoastra, nu ezitati sa apelati la serviciile de catering corporate realizate la cel mai inalt nivel de profesionalism. Daca doriti sa beneficiati si de alte servicii conexe pentru organizarea unui eveniment complet, va stam la dispozitie cu absolut tot ce aveti nevoie. Trebuie doar sa ne contactati pentru a stabili toate detaliile, in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra. Pentru informatii suplimentare despre serviciile noastre de organizari  evenimente si catering evenimente Delartecatering , va rugam sa ne contactati:

 

Coordonator evenimente 0722. 52. 52. 55  -  webmail@delarte.ro

WEBSITE: www.delartecatering.ro

ROMTELECOM           021.780.25.00

ORANGE1:                0755.487.273

ORANGE2:                0753.352.783

VODAFONE:              0733.352.783