Servicii de catering pentru gradinite si afterschool.

BUCURESTI - 18 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Alege cele mai eficiente servicii de catering pentru gradinite, bazate pe recomandari, calitatea produselor si pretul aferent.

Servicii de catering gradinite

Servicii de catering gradinite

 Mens sana in corpore sano ! 

Catering-Gradinite

DelArte Catering este alegerea numarul 1 atunci cand vine vorba de servicii de catering pentru gradinite si afterschool. De ce? Pentru ca serviciile noastre indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate si igiena, pentru ca bucatarii nostri sunt specializati in dieta copiilor prescolari, pentru ca suntem autorizati HACCP si pentru ca satisfacem toate exigentele la cel mai ridicat nivel de profesionalism.

 

Experienta noastra in domeniul catering pentru gradinite si afterschool este foarte vasta, mancarea preparata de specialistii nostri este intotdeauna proaspata, hranitoare si sanatoasa. Noi utilizam doar ingrediente atent alese, fara aditivi alimentari, intreg procesul de preparare a meniurilor fiind unul realizat cu o maxima responsabilitate. Alimentatia celor mici joaca un rol deosebit de important pentru buna lor crestere. De aceea, optati pentru servicii de catering oferite de profesionistii in domeniu.

DelArte Catering isi propune sa fie liderul companiilor ce ofera servicii de catering pentru gradinite si afterschool in Bucuresti, prin imbunatatirea constanta a serviciilor oferite, pentru a se ridica la cele mai inalte standarde Europene.

O colaborare cu firma DelArte Catering, pentru furnizarea serviciilor de catering pentru gradinite si catering pentru afterschool,  va aduce numeroase avantaje, atat din punct de vedere al produselor livrate, al serviciilor cat si din punct de vedere al preturilor. In ceea ce priveste meniul, acesta este fix - mic dejun + gustare + pranz + desert + fruct, ce va avea un pret aproximativ de 12 lei, sau pana la 16 lei daca se doresc produse sau gustari suplimentare. Cu un astfel de meniu la un pret foarte avantajos, cei mici vor beneficia de o masa sanatoasa si gustoasa.

DelArte Catering pentru gradinite si afterschool detine certificare HACCP ceea ce garanteaza pentru o mancare sanatoasa, preparata in conditii de maxima igiena. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati:

Coordonator Evenimente  -  0722. 52. 52. 55   catalin@delarte.ro

WEBSITE: www.catering-gradinite.ro

ROMTELECOM / FAX:      021.780.25.00

ORANGE1:                 0755.487.273

ORANGE2:               0753.352.783

VODAFONE:            0733.352.783

 

 

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.