Servicii excelente de catering pentru petreceri – Delartecatering.ro

BUCURESTI - 18 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Serviciile de catering pentru petreceri trebuie sa fie impecabile si sa ofere o maxima satisfactie. Delartecatering este compania care ofera servicii realizate la cele mai inalte standarde de profesionalism, pentru ca evenimentele dumneavoastra sa fie o reusita.

Servicii excelente de catering pentru petreceri – Delartecatering.ro

Ce inseamna o petrecere bine organizata? Cu siguranta este un eveniment la care toata lumea se simte bine, atmosfera creata este prietenoasa iar mancarea este foarte delicioasa. Noi avem pentru dumneavoastra ingredientele perfecte pentru realizarea unor petreceri memorabile. Ne putem ocupa de organizarea intregului dumneavoastra eveniment sau putem asigura doar serviciile de catering. Preparatele pregatite de bucatarii nostri sunt formidabile si nu o spunem noi ci toti clientii nostri. Ne mandrim cu un portofoliu bogat, cu nume importante, cu totii multumiti de prestatia serviciilor noastre. In ceea ce priveste savoarea mancarurilor pregatite de noi, secretul consta in ingredientele naturale si proaspete, dar si in talentul expertilor bucatari.

 

Alaturi de catering de exceptie putem oferi si servicii conexe pentru realizarea unui eveniment complet. Fie ca este vorba de petreceri corporate sau petreceri in familie, noi avem solutiile potrivite pentru dumneavoastra. De asemenea, serviciile noastre impecabile sunt felxibile, tot ceea ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa ne contactati pentru a discuta despre petrecerea dumneavoastra si pentru a pune la punct toate detaliile. Meniurile pot fi realizate in functie de preferintele dumneavoastra, noi garantand ca preparatele culinare nu vor fi doar aspectuoase ci vor avea si un gust absolut delicios. Pentru mai multe informatii despre catering petreceri  precum si pentru cotatii de pret, va asteptam cu drag sa luati legatura cu noi.

 

Coordonator evenimente 0722. 52. 52. 55  -  webmail@delarte.ro

WEBSITE:           www.delartecatering.ro

ROMTELECOM / FAX: 021.780.25.00

ORANGE1:                0755.487.273

ORANGE2:                0753.352.783

VODAFONE:              0733.352.783