Servicii profesioniste de catering si organizari evenimente in Bucuresti. DelArte Catering.

BUCURESTI - 25 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Servicii exceptionale la un inalt grad calitativ pregatite de maestrii bucatari, evenimente corporate de neuitat, petreceri pline de bun gust si rafinament, toate au un nume: Delarte Catering

Delarte Catering - Servicii Profesioniste de Catering

Delarte Catering - Servicii Profesioniste de Catering

 600 de persoane multumite. Multumim si noi DelArte Catering pentru profesionalismul cu care a tratat evenimentul lansarii celui mai mare Aquapark din estul Europei. Produsele dvs au fost la inaltime, ospatarii dvs au fost desavarsiti, atitudinea dvs, toate aceastea ne fac sa va alegem pe dvs si pentru viitoarele evenimente. Va dorim succes si inca o data, multumim. 09 august 2012.  

P. VAKSEVANAKIS - Creative Manager DIVERTILAND

DelArte Catering este prima firma de catering din Romania care a beneficiat de certificarea HACCP. Cu o experienta de 8 ani in domeniu, DelArte Catering va pune la dispozitie o gama complexa de servicii atat pentru organizarea unor evenimente de exceptie, cat si pentru a asigura mese pentru angajati sau pentru copii din gradinite, scoli sau after school. Compania se mandreste cu un portofoliu impresionant de clienti, printre care se numara si prestigioase corporatii pentru care am organizat diverse evenimente.

 

Meniurile noastre sunt preparate de catre un personal cu experienta si inalte calificari, toate ingredientele utilizate fiind proaspete si calitative. Prestigiul companiei noastre reprezinta garantia unor produse si servicii de cea mai inalta calitate. Pentru evenimente de orice fel, va punem la dispozitie si servicii conexe ce incep de la asigurarea muzicii, luminii si aranjamentelor florale, pana la numere complexe de teatru, dans si magie.

 

Daca aveti de organizat un eveniment, noi ne ocupam de absolut tot, avand o vasta experienta in acest domeniu, asigurand un eveniment cu adevarat reusit. De la corturi, ospatari calificati si pana la tot ce inseamna logistica, DelArte Catering organizeaza evenimente de orice natura. Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati sau sa accesati website-ul companiei www.delartecatering.ro. Pentru servicii de catering si organizari evenimente de exceptie, exista o alegere perfecta, ce poarta numele DelArte Catering.

 

Coordonator evenimente  -  0722. 52. 52. 55  - catalin@delarte.ro

ROMTELECOM / FAX: 021.780.25.00

ORANGE1:0755.487.273                                                                                                                     

ORANGE2:  0753.352.783

VODAFONE:0733.352.783

Despre netSEO

Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Site de prezentare, Magazin Online, Servicii Web Design.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.