Serviciile de catering pentru gradinite necesita conditii de maxima igiena

BUCURESTI - 22 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Cateringul pentru gradinite este un serviciu care implica o maxima responsabilitate, alimentatia copiilor fiind un punct sensibil si care trebuie tratat cu o maxima seriozitate. Delartecatering.ro este compania care detine certificare H.A.C.C.P si un personal certificat in domeniu, pentru ca intreaga noastra activitate sa se desfasoare in conditii de maxima igiena.

Serviciile de catering pentru gradinite necesita conditii de maxima igiena

Hrana copiilor trebuie sa fie intotdeauna echilibrata, iar meniurile pentru gradinite trebuie sa fie realizate de specialisti in nutritie, care sa alcatuiasca o hrana echilibrata, propice pentru dezvoltarea armonioasa a celor mici. De aceea, noi avem nutritionisti specializati in alimentati copiilor, care se ocupa exclusiv de realizarea meniurilor saptamanale. Mai mult, toate ingredientele utilizate pentru prepararea mancarurilor sunt atent selectionate si responsabil transportate in masini ce asigura un necesar de igiena. Alimentele sunt proaspete si naturale, noi nu folosim conservanti alimentari, iar totul este preparat in aceeasi zi, si transportat catre gradinite intr-un mod igienic, de catre un personal bine instruit. De asemenea, tot personalul companiei noastre detine analizele medicale la zi, iar analizele alimentelor si a apei potabile sunt realizate bilunar.

 

In cazul in care in unitatea dumneavoastra exista copii care manifesta probleme de sanatate sau carente alimentare, noi putem asigura asistenta medicala si psihologica necesara. Ne bucuram de un personal specializat si putem oferi servicii suplimentare, in functie de nevoile clientilor. Fie ca este vorba de catering gradinite, sau catering after-school-uri, putem asigura un meniu sanatos si gustos, preparat de catre bucatari priceputi si alcatuit de catre nutritionisti cu experienta si pregatire in nutritia copiilor.

 

Atunci cand alegeti servicii de catering pentru gradinite, trebuie sa faceti un studiu serios al ofertelor de pe piata, pentru ca este in joc sanatatea a zeci de copii. De asemenea, prestigiul unitatii de invatamant poate creste daca serviciile de catering sunt impecabile, parintii si copiii fiind pe deplin multumiti de mancarea pusa la dispozitie. In ceea ce privesc preturile pentru serviciile de catering pentru gradinite, acestea sunt foarte avantajoase, iar posibilitatile de plata sunt diverse. Tot ce trebuie sa faceti este sa discutati cu persoana responsabila de la firma noastra de catering si sa obtineti toate informatiile necesare. Noi va putem asigura o maxima calitate a serviciilor de catering gradinite Delartecatering , si de asemenea, o calitate exceptionala a meniurilor puse la dispozitie.

Va asteptam cu drag sa luati legatura cu Delartecatering.

 

Coordonator evenimente 0722. 52. 52. 55  -  webmail@delarte.ro

WEBSITE: www.delartecatering.ro

ROMTELECOM / FAX:  021.780.25.00

ORANGE1:                 0755.487.273

ORANGE2:                 0753.352.783

VODAFONE:               0733.352.783