Serviciile noastre de livrare mancare la birou te vor incanta – Delarte.ro

BUCURESTI - 14 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Cauti servicii de livrare mancare la birou? Daca doresti sa beneficiezi de o mancare deosebita si de un sistem rapid de plasare a comenzilor online, alegerea ta poarta numele nostru: Delarte.ro.

Serviciile noastre de livrare mancare la birou te vor incanta – Delarte.ro

Esti la birou si vrei sa mananci o mancare sanatoasa si delicioasa? Comanda de la Delarte si poti sa iti faci toate poftele. In afara de pizza, paste si grill, te asteptam cu produse preparate ca la mama acasa, pentru ca tu sa te bucuri de o masa delicioasa si sanatoasa, chiar daca nu ai timp sa gatesti. Ce spui, ti-e pofta de un ostropel cu pui, de ardei umpluti sau poate de un cotlet de porc haiducesc, de papanasi sau de o ciorba adevarata? Toate acestea si alte sute de preparate incantatatoare te asteapta.

 

Fiecare comanda este preluata si procesata rapid, produsele fiind preparate din alimente naturale si proaspete. De asemenea, noi nu preparam produsele culinare inainte ci efectiv dupa ce clientul plaseaza comanda sa. Serviciile de livrari se realizeaza oriunde in Bucuresti, sectoarele 1-6, Magurele, Domnesti, Clinceni, Buda, Mihailesti, Chiajna si Soseaua de Centura, iar fiecare comanda este tratata cu un deosebit respect. Daca ai mai multi colegi cu care vrei sa iei masa, puteti comanda platouri care sunt pentru mai multe persoane sau o pizza imensa. De asemenea, deserturile noastre sunt atat de bune incat iti va parea rau ca nu ai comandat dublu. Vrei sa te convingi ca avem cele mai gustoase preparate si cele mai eficiente servicii de livrare mancare birou ? Comanda de la noi, online sau telefonic. Te asteptam pe site si cu numeroase oferte la fel de apetisante. Pofta mare!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.