Serviciul de catering pentru crese

BUCURESTI - 26 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Alimentatia copilului de cresa trebuie atent supravegheata si controlata in scopul dezvoltarii armonioase a copilul reprezentand totodata temeila deprinderilor alimentare viitoare.

Serviciul de catering  pentru crese

Compania nostra ofera serviciul de catering cresa fiind autorizata H.A.C.C.P pe baza normelor de igiena impuse iar transportul mancarii se face in conditii de siguranta cu masini termoizolate de catre o persoana autorizata.

Specialistii nostrii in nutritia copilului au grija ca meniurile sa fie diversificate si echilibrate avand un aport esential de nutrienti necesar copiilor la aceasta varsta. De asemenea, pentru copiii cu probleme alimentare putem realiza intotdeauna meniuri speciale.

Serviciul de catering crese Bucuresti si catering pentru crese Ilfov ofera avantaje multiple incepand cu igiena, alimente santoase, meniuri diversificate si preturi avantajoase. Pe langa toate acestea, responsabilitatea nostra vizeaza si analizele apei potabile efectuate bilunar iar locurile unde se prepara mancarea sunt periodic dezinfectate pentru a indeplini cele mai inalte standarde calitative.

Colaboram cu o echipa de specialisti, care intr-adevar cunosc regulile privind alimentatia copiilor in functie de varsta pe care o au. Hrana trebuie sa fie intodeauna adaptata nu doar varstei dar si starii de sanatate a celor mici, mesele sa fie servite dupa un orar bine stabilit, iar alimentatia sa fie cu adevarat sanatoasa.

Si pentru pentru a stimula apetitul copiilor, ne-am gandit ca serviciile noastre de catering crese sa puna la dispozitie nu doar meniuri sanatoase, ci si alimente ce sunt pregatite si prezentate intr-o maniera cat mai atractiva pentru cei mici.

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.