Siguranta copilului in calatorie oferita de scaunele auto cu sistem isofix!

BUCURESTI - 26 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Cand te decizi sa calatoresti cu micutul tau sau pur si simplu sa-l scoti la o mica plimbare utilizeaza in mod corespunzator un scaun auto, chiar daca te deplasezi pe distante scurte.

Siguranta copilului in calatorie oferita de scaunele auto cu sistem isofix!

Inca de la nastere, cand bebelusul este adus acasa, trebuie sa folosesti un dispozitiv de prindere a acestuia in autovehicul. Aceste scaune auto copii ofera o deplasare corecta si sigura a micutului cu masina.  Este recomandat ca scaunul sa fie montat cat mai spre centrul banchetei din spate a masinii, departe de geamurile laterale, care se pot dovedi periculoase pentru siguranta copilului in cazul unui accident. Exista mai multe tipuri de scaune auto astfel incat sa-l poti alege pe cel potrivit necesitatilor copilului tau, luand in considerare greutatea si inaltimea. 

Compania Coletto lanseaza pe piata diferite accesorii necesare copilul pe intreaga lui dezvoltare iar astazi va prezentam un model de scaun auto SPORTIVO cu ISOFIX Coletto  util de la varsta de 9 luni pana la 12 ani. Caracteristicile acestui dispozitiv sunt urmatoarele:

-Centurile au sistem de prindere in 5 puncte.

-Spatarul prezinta 4 pozitii de reglare de la pozitia de drum pana la cea de somn.

-Dotat cu tetiera reglabila pe inaltime avand 5 pozitii.

-Prezinta centuri reglabile pe inaltime.

-Instalarea scaunului in masina se face rapid si in conditii de siguranta in ISOFIX-ul masinii.

Deasemenea materialul din care este confectionat ajuta pielea sa respire iar husa este detasabila si usor de curatat.

Rolul principal al scaunului auto pentru copii este acela de a-l ţine pe micut în siguranţă fără ca acesta să se mişte din centură, iar pentru a spori gradul de protectie scaunul trebuie asezat intodeauna cu spatele spre directia de mers a masinii scazand astfel riscul de a fi accidentati. Dacă sunt folosite şi instalate într-un mod corect,aceste  scaune auto isofix pot reduce riscul unei răniri grave cu până la 90%.

Impartasind aceste informatii poti ajuta multe persoane sa aiba o viziune mai clara asupra sigurantei copilului in mersul cu autovehiculul  iar magazinul online bebecarucior vine in ajutorul parintilor oferindu-le cele mai variate modele de scaune auto pentru copii care protejeaza piticul in mod corect pentru fiecare calatorie.

  

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.