Sisteme de supraveghere ieftine la comod.ro

BUCURESTI - 25 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Sisteme de supraveghere ieftine ce pot fi instalate chiar de tine! Fara alte cheltuieli.

Sistem de supraveghere video

Sistem de supraveghere video

Stiai ca exista sisteme de supraveghere ieftine si eficiente pentru monitorizarea casei sau proprietatii pe care le poti instala chiar tu?

La comod.ro gasesti o gama foarte larga de produse de securitate la indemana tuturor si mai ales suport tehnic gratuit pentru a va ajuta sa va configurati singuri un sistem de supraveghere conform necesitatilor.

In general aceste echipamente sunt percepute ca fiind extrem de scumpe si foarte greu de instalat,necesitand cunostiinte avansate in domeniu pentru instalare, punere in functiune si mentenanta.

Comod.ro a introdus pe piata romaneasca o serie de sisteme de supraveghere care vin sa contrazica exact aceste concepte:ieftine, instalare imediata ,fara mentenanta si fara cheltuieli suplimentare cu echipe de montaj costisitoare.

Spre exemplu, un sistem de supraveghere, nu cel mai ieftin, cu 2 camere si o calitate de inregistrare HD sau 720P, si vedere pe timp de noapte in infrarosu pana la 30 m, il gasim la pretul de 499 lei cu TVA inclus.

Acesta vine gata de montat,viitorului beneficiar neramanandu-i decat sa conecteze niste cabluri, sa conecteze aparatura la o priza si sa fixeze camerele pe pozitia lor.

Imaginile se pot vizualiza live pe internet de pe orice dispozitiv mobil sau computer, conditia fiind ca acest sistem de supraveghere sa fie conectat printr-un router la net.

Pentru sisteme de supraveghere mai complexe,inainte de achizitie, sunt necesare mai multe detalii despre locatie.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.