Statiile auto- comunicarea libera intre soferi

BUCURESTI - 16 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Statiile auto sunt dispozitive necesare soferilor aflati mereu pe drumuri, parcurgand distante mari unde se solicita o atentie deosebita la conditiile traficului si posbilele pericole intalnite in cale.

Statiile auto- comunicarea libera intre soferi

Dotate cu foarte multe functii, modelele de statii auto au avut un succes garantat inca de cand au aparut pe piata, constituind si un rol principal in efectuarea meseriei de taximetrist. Desi, extrem de utile, aceste aparate nu pot fi utilizate decat conform reglemantarilor aflate in vigoare si dupa un anumit standard care respecta specificatiile tehnice impuse de lege.

O statie auto poate recepta semnale pe banda de frecventa de 27 MHz prin simpla apasare a unui buton, care face legatura cu ceilalti participanti la trafic. Este indicat ca prezenta la conversatie sa fie una constanta, refuzul sau simpla ascultare a altora considerandu-se ilegala si pedepsindu-se dupa norme legale.

Cui ii este folositoare o statie auto? Cei ce beneficiaza de avantajele unei astfel de inventii sunt in primul rand, soferii de tir care parcurg in majoritatea drumetiilor trasee montane unde semnalul telefonului mobil poate fi slab sau inexistent iar semnalarea unei probleme cum ar fi avarierea mastodontului, un accident grav sau controlul in trafic este esential a fi facute intr-un timp scurt. Din 1970 si pana in prezent, s-au inregistrat cresterea vanzarilor acestor aparate  in randul celor care circula mult cu autoturismul deoarece, utilitatea acestor dispozitive s-a dovedit una de succes.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/statiile-auto-comunicarea-libera-intre-soferi