Suntem experti in service-ul de roti!

BUCURESTI - 11 octombrie 2012

Comunicat tip General in Internet

Oricand ai o intrebare sau o problema legata de roti, poti sa te opresti la service-ul nostru si sa ne intrebi. Iti vom raspunde la toate nelamuririle aparute.

Suntem experti in service-ul de roti!

Dotarile tehnice permit realizarea de interventii la sistemele de propulsie, de alimentare, de transmisie, de suspensie, de directie, si de frânare. Echipamentul modern din dotarea service-ului, conform standardelor europene, dar si personalul tehnic specializat asigura servicii la cele mai înalte standarde.

In cadrul site-ului nostru veti gasi lista cu activitatile si preturile practicate de noi in cadrul categoriei service, precum si cele 4 subcategorii , pentru o cautare mai usoara aveti: service roti auto, service roti moto, service auto mecanica usoara si geometrie roti.

Servicii de vulcanizare complete:
-indreptat jante aliaj
-presiune azot.
-echilibrat roti auto

In urma impactului cu bordurile sau alte obstacole prezente pe carosabil, janta sufera deformari de la forma ei initiala conducand la dezechilibrarea rotii. Continuarea cu aceasta roata va conduce, in mod cert, la uzura neuniforma a anvelopei si la scurtarea vietii acesteia. In mod normal operatia de indreptat a jantei este premergatoare echilibrarii in sine.

Rotile sunt cea mai importanta parte a motocicletei. Trebuie ca rotile sa fie bine umflate si sa nu fie uzate, pentru a tine motocicleta pe curs in curbe. Trebuie sa petreci putin timp pentru a-ti alege cauciucurile potrivite stilului tau de conducere. Odata ce le-ai achizitionat trebuie sa le si intretii. Este bine sa verifici cauciucurile de fiecare data cand pleci la drum. Montati intotdeauna anvelopa indicata de producatorul motocicletei. Demontarea sau montarea se va face intr-un service autorizat dotat cu scule specifice acelei lucrari.

Daca observati ca masina dumneavoastra vireaza la dreapta sau la stanga atunci cand eliberati o secunda volanul pe un drum drept, trebuie sa verificati geometria. Reglarea geometriei consta in ajustarea partilor de suspensie fata si spate. O reglare incorecta a masinii dumneavoastra poate conduce la uzura prematura a anvelopelor.

Reglarea geometriei este efectuata in scopul de a optimiza tinuta de drum si pentru a creste durata de viata a anvelopelor.Principalele trei reglari ale paralelismului sunt unghiul de cadere, unghiul de convergenta si unghiul de fuga. Reglarea paralelismului consta in reglarea unghiurilor rotilor astfel incat convergenta si unghiul de cadere sa fie corecte.

Pentru a usura activitatea dumneavoastra, societatea noastra poate efectua operatii mecanice usoare:schimb ulei, schimb filtru ulei,schimb curele, schimb placute fata sau spate, schimb filtru aer,mantat sau demontat scut si altele.

In ceea ce priveste personalul, trebuie sa stiti ca acesta este profesionist si foarte rapid, aceste calitati fiind cautate de toti cei care trec pragul acestui service.
www.anvelope-janteauto.ro iti sta la dispozitie si iti ofera sansa sa te bucuri de un rezultat pe masura asteptarilor tale.

Despre netSEO

Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Site de prezentare, Magazin Online, Servicii Web Design.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/suntem-experti-in-service-ul-de-roti