Table magnetice triptice, de acum pe officedirect.ro

BUCURESTI - 5 septembrie 2014

Comunicat tip General in Internet

Conferinte, prezentari, cursuri, training-uri, sedinte...pentru toate acestea este nevoie, cu siguranta, de un suport de prezentare. Cele mai folosite sisteme de prezentare sunt flipchart-ul si whiteboard-ul.

Tabla magnetica triptica

Tabla magnetica triptica

Flipchart-ul, ca suport de prezentare, inseamna un mijloc excelent de comunicare a ideilor, in cadrul conferintelor, reuniunilor, cursurilor in scoli, gradinite, diverse institutii.

Cu ajutorul acestuia, vei evidentia ideile principale expuse pe parcursul prezentarii si vei capta atentia publicului, care, la randul lui va retine mult mai usor informatiile expuse. Un flipchart permite utilizarea si a altor suporturi de comunicare (fotografii, tabele, grafice), folosind magnetii. Flipchart-ul prezinta un dublu avantaj: poate fi utilizat ca tabla magnetica, prin scrierea cu markere speciale si stergerea rapida cu un burete magnetic, dar permite si scrierea obisnuita cu marker - pe rezervele speciale de hartie pentru flipchart.

Pe langa flipchart-uri si tablele magnetice obisnuite, te invitam sa-ti indrepti atentia spre table magnetice triptice.

Table magnetice triptice – caracteristici, atuuriPrin ce sunt diferite de un whiteboard traditional?O tabla triptica este ideala pentru sali de conferinte, birouri, sali de clasa si, asa cum sugereaza si denumirea ofera mai multe suprafete de scris (3 sau 5), fiind pliabila. 

Pe www.officedirect.ro gasesti table triptice atat albe, cat si verzi, destinate in principal utilizarii in institutii de invatamant. Tablele albe si cele verzi sunt semnate de producatorul polonez 2x3, iar in varianta alba sunt disponibile pentru comanda si cele de la MEMOBOARDS.

Tablele verzi sunt create pentru scrierea cu creta scolara, dar au totodata si suprafata magnetica. Prezinta 5 suprafete de scris si se livreaza, ca si celelelate, impreuna cu tavita si accesoriile pentru montare.

Modelele de la 2x3 se livreaza si cu cleme pentru prinderea rezervei de hartie – daca doresti expunerea informatiilor si pe acest tip de suport.

Opteaza pentru sisteme de comunicare de calitate, disponibile pe officedirect.ro Indiferent daca ai de organizat un eveniment, o conferinta, sustii o prezentare sau pur si simplu pentru spatiul de lucru sau sala de sedinte, pe officedirect.ro te asteapta o sectiune speciala de solutii de prezentare si comunicare. Poti opta pentru un flipchart, un whiteboard mobil, o tabla magnetica alba sau un panou de pluta. Nu lipsesc din magazinul online nici plannerele magnetice, panourile separatoare pentru spatiile deschise de birou sau panouri expozitionale.

Iti punem la dispozitie si alte categorii de produse de prezentare precum: aviziere, ecusoane, clipboard-uri, dar si harti de perete.

Acceseaza magazinul online specializat in comercializarea produselor de birotica si papetarie si alege-ti produsele de care ai nevoie. Beneficiezi de o calitate inalta a produselor, o livrare intr-un termen scurt, oriunde, in tara sau in Bucuresti.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.