Terapia cu aerosoli

BUCURESTI - 27 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Cum sezonului rece bate la usa, si cum in aceasta perioada se inmultesc starile gripale, racelile, dar si infectiile respiratorii destul de frecvente la copii, terapia cu aerosoli presupune o solutie pentru prevenirea si tratarea unor astfel de boli.

laica md6026

laica md6026

In tratamentul diverselor afectiunilor respiratorii, atat la copii cat si la adulti, pe langa tratamentele medicamentoase conventionale sunt indicate din ce in ce mai mult tratamentul cu aerosoli.
Aerosolii sunt indicati in boli pulmonare (traheite, bronsite, bronsiolite, bronsiectazii, astm bronsic) si afectiuni ORL (sinuzite, rinofaringite, laringite, amigdalite).

Terapia cu aerosoli este o solutie destul de sigura si sanatoasa pentru insanatosirea copiilor fara a apela la antibiotice. Terapia presupune inhalarea unor substante medicametoase, pulverizate sub forma de vapori pentru ca acestea sa poata ajunge in anumite regiuni de la nivelul zonei respiratorii superioare.

Aerosoli artificiali sunt produsi de aparate, care se bazeaza pe folosirea aerului comprimat, sau folosesc ultrasunetele, care disperseaza fin, in microparticule, mediul lichid, respectiv medicamentul introdus in aparatul de aerosoli.

Aparatele de aerosoli sunt produse de multe firme, care produc diverse aparate medicale, o firma renumita este  firma Laica din Italia. Aceasta firma pune la dispozitia persoanelor cu afectiuni respiratorii, mai multe tipuri de aparate: aparate de aerosoli cu ultrasunete si aparate de aerosoli cu piston.

Aparatul de aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 este un aparat foarte silentios si recomandat pentru copiii care se pot speria de zgomotul produs de aparate.

Avantajul folosirii unei astfel de terapii consta in faptul ca medicamentele sunt pulverizate in doze destul de mici direct in zonele afectate ale organismului. De aceea, spre deosebire de celelalte medicamente administrate in timpul unei raceli sau gripei, acestea isi fac efectul direct, fara a mai cauza anumite efecte adverse in alte regiuni ale corpului.

Pacientul ar trebui sa invete sub indrumarea medicului sa isi administreze in mod corect aceste medicamente. Altfel, medicamentul va ajunge mai mult in gura decat in plamani.

Utilizati doar medicamentele recomandate de medic.

Despre netSEO


www.bebecarucior.ro este magazinul online cu produse exclusiv destinate copiilor. Cu o experienta de 4 ani pe piata specifica, doreste mereu sa aduca produse noi, sa diversifice gamele existente pentru a veni in intampinarea doreintelor si nevoilor clientilor sai permanent. Doar pe www.bebecarucior.ro gasiti produse pentru cei mici de la jucarii la carucioare pentru copii la cele mai inalte tehnologii , scaune auto pentru toate varstele, mobilier pentru nou-nascuti si accesorii necesare acestora cu garantii si certificate internationale de siguranta si calitate. Ne mentinem in continuare si ne fidelizam clientii prin promotii si transport gratuit ori de cate ori avem ocazia. Va asteptam sa ne vizitati cu incredere accesand www.bebecarucior.ro, magazinul parintilor responsabili. Spor la cumparaturi!