Tipareste mai ieftin. Alege cartusele compatibile de la Office Direct!

BUCURESTI - 25 aprilie 2014

Comunicat tip General in Internet

Fie ca lucrezi intr-o companie, intr-o institutie, esti elev sau student, cu siguranta ai nevoie de cosumabile pentru imprimanta ta!

 Tipareste mai ieftin. Alege cartusele compatibile de la Office Direct!

Cu toate ca varianta de cartus original este de preferat - insa pentru aceasta trebuie sa dispui de un buget considerabil! - optiunea pentru cartuse compatibile este cea mai avantajoasa.

Avantajele utilizarii cartuselor compatibile

Pretul mic reprezinta, de departe, cel mai important avantaj. Prin utilizarea acestor cartuse, in timp, vei reduce costurile semnificativ! Calitatea printarii este aceeasi, pentru ca acestea sunt garantate sa functioneze la aceleasi standarde ca si cele originale. Cei care utilizeaza variantele compatibile de cartuse sunt foarte multumiti, datorita calitatii si numarului de pagini imprimate, aspect confirmat de reputatia si de volumul de folosinta la nivel mondial.

Acest tip de cartuse este realizat de catre alti producatori fata de varianta originala a cartuselor respective, dar suma economisita reprezinta un avantaj major: uneori, pot exista diferente de peste 50% fata de pretul unui cartus de imprimanta original!

Ce marci de cartuse propunem

In oferta Office Direct, vei regasi cartuse compatibile pentru o multitudine de branduri: HP, Canon, Xerox, Lexmark, Samsung, Brother, Dell, Panasonic, Epson, Minolta, Oki, Kyocera, Ricoh, Toshiba si Philips. Magazinul propune cartuse de la producatorii Orink si Retech. Office Direct asigura livrarea produselor comandate in cel mai scurt timp, iar preturile sunt foarte accesibile!

Cine suntem?

Prezent pe piata din Romania de mai bine de 10 ani, magazinul online (si totodata brandul) Office Direct   propune peste 10000 de produse de la producatori de top din domeniul biroticii/ papetariei/ consumabilelor pentru imprimante. Cel mai popular magazin online de papetarie din Romania se diferentiaza prin promptitudine, profesionalism si intotdeauna cele mai avantajoase preturi din piata.

Acceseaza site-ul pentru a descoperi toata gama de produse, precum si toate celelalte avantaje pe care magazinul online le propune clientilor sai!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.