Tipul de tabla ales in functie de destinatia de utilizare

BUCURESTI - 22 august 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Laminarea este procedeul de prelucrare prin deformare plastica, la temperaturi calde sau reci, realizat prin trecerea fortata a materialului (otelului) prin intervalul dintre doi cilindrii.

Tipul de tabla ales in functie de destinatia de utilizare

Tabla suporta cel mai bine laminarea, fiind  un material care isi gaseste utilitatea in numerose proiecte de constructie de la confectii metalice pana la fabricarea unor piese masive si durabile.

Tabla groasa cu toleranta la dimensiuni si forme folosita in industria navala la constructia de nave si diferite parti componente ale acestora avand o mare rezistenta la coroziune si abraziune.

De asemenea, tabla LTG  se foloseste la producerea de recipiente sub presiune sau pentru constructiile civile si industriale.

Materialul de tabla laminata la cald, are o suprafata scortoasa, neuniforma tocmai pentru a se deosebi de tabla laminata la rece iar marginile sunt taiate rotund pentru a putea fi prelucrata in diferite variante.

Principalele piete internationale sunt in cautare continua de produse siderurgice de inalta calitate, avansate tehnologic, care sa cuprinda o gama larga de oteluri, certificate integral pentru diverse aplicatii. Tabla de otel groasa este utilizata la confectii metalice cu solicitari mecanice, la constructii industriale, la hale metalice si la structuri portante de masini si utilaje.

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/tipul-de-tabla-ales-in-functie-de-destinatia-de-utilizare