Tissot- ceasuri cu traditie

BUCURESTI - 25 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Statisticile arata ca in Elvetia, tara care si-a castigat renumele de fabricanta a ceasurilor de marca, Tissot se numara printre cele mai de succes brand-uri, fiind preferata in procent de 60% de locuitorii acestei tari.

Tissot- ceasuri cu traditie

La fondarea companiei, in anul 1853, Carl Felsien si fiul lui Emil Tissot, au trecut prin nenumarate procedee pana sa realizeze adevaratele creatii care sa le poarte numele. Muncitorii fabricii erau fermierii localnici fara indeletniciri in domeniu iar din aceasta cauza multe dintre modele nu reuseau sa treaca de controlul final. In prezent, Tissot se bucura de cea mai remarcabila  calitate a produselor sale castigand in fiecare an tot mai multi admiratori ai brand-ului care achizitioneaza ceasuri Tissot online sau din magazinele de profil, satisfacuti fiind de materialele si durabilitatea acestora.

Anual in lume se produc milioane de ceasuri ale acestei marci, printre ele numarandu-se modele autentice de ceasuri de dama Tissot in variante clasice sau exclusiviste, incrustate cu diamante sau alte pietre pretioase la care se adauga carcase de aur si bratari din acelasi metal scump.

Firma nu sta prost nici la capitolul ceasuri barbatesti Tissot, fabricand adevarate opere de arta care se incriu, bineinteles, la categoria de lux. In cei 160 de ani de traditie, compania incearca sa produca modele variate care sa reprezinte stiluri diferite si ramane constanta asupra materialelor de inalte standarde care dau unicitate produselor sale. 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/tissot-ceasuri-cu-traditie