Tobogane copii

BUCURESTI - 19 octombrie 2012

Comunicat tip General in Internet

In viziunea noastra, copiii trebuie sa aiba locuri de joaca sigure, locuri si spatii în care sa isi poata dezvolta toate aptitudinile de la cele de comunicare, socializare la cele locomotorii si de orientare. Joaca in aer liber este cea mai sanatoasa activitate pentru copii. Pentru a-i asigura copilului multa distractie in parc sau in gradina proprie, puteti sa alegeti un leagan, un tobogan, un spatiu de joaca gonflabil, o casuta , o trambulina sau multe alte jucarii pentru exterior destinate copiilor.

Tobogan copii

Tobogan copii

Locurile de joaca pentru copii sunt locuri create din dorinta de a oferi celor mici un loc de distractie in care sa cunoasca prieteni noi, sa aiba acces la jocurile preferate, dar totodata tinand cont de exigentele parintilor in ceea ce priveste petrecerea timpului liber impreuna cu copii intr-ul loc prietenos,sigur,decent si bine utilat. Un tobogan este o jucarie de exterior unde copilul urca pe niste scari si apoi coboara pe panta de alunecare. In functie de varsta copilului, exista pe piata o multitudine de tobogane copii, multe dintre ele si cu sistem de pliere.

La Jucariitop.ro vei descoperi impresionante locuri de joaca pentru copiii de toate varstele. Calitatile care le recomanda sunt atat fiabilitatea si designul deosebit, cat si elementele de siguranta.

Toboganele isi pastreaza culorile vii pe termen lung, iar suprafetele de alunecare sau trafic au o inalta rezistenta la uzura. Un tobogan care merita atentia dvs. este Tobogan copii Super Slide de la Feber:
-toboganul este dotat cu un maner pentru a urca in conditii de maxima siguranta.
-fabricat din plastic viu colorat si foarte rezistent atat la schimbarile de temperatura cat si la razele solare.
-dimensiuni (L x l x I): 191 x 73 x 105 cm
-rampa toboganului: 145 cm.
-recomandat peste 3 ani.
-fabricat in Spania.
Atunci cand alegeti un tobogan trebuie sa va ganditi daca il vreti simplu sau parte dintr-un ansamblu de tobogane si leagane, daca sa fie pliant sau nu, dar si mai important trebuie sa alegeti unul care sa fie potrivit varstei copilului si sa contina acele mici detalii de siguranta (scari cu protectie anti-alunecare, manere speciale de sustinere, margini inalte impotriva caderii si multe altele).

Parintii au sansa sa aleaga jucarii de exterior dintr-o gama diversificata a magazinului nostru virtual,Jucariitop.ro, care nu sunt periculoase, si prin intermediul carora copilul isi poate dezvolta abilitatile motrice si, de ce nu, poate socializa mai bine cu alti copii. In aceasta gama sunt o multime de jucarii, de la tunele de joaca,centre de activitate pana la tobogane, locuri de joaca special concepute pentru spatii deschise, pentru exterior, ce se pot umple cu apa sau cu nisip, si copilul dumneavoastra se poate simti foarte bine jucandu-se atat singur cat si impreuna cu prietenii sai. Mai mult, piscinele pentru copii sunt foarte interesante si cu siguranta ii va bucura pe cei mici care se pot balaci intr-o zi de vara torida impreuna cu prietenii lor sau va puteti juca dumneavoastra cu ei.Toboganele sunt bucuria copiilor!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.