Tommee Tippee , calitate la preturi promotionale la bebecarucior.ro

BUCURESTI - 13 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Produsele Tommee Tippee sunt produse de ingrijire pentru mica puericultura patentate si autorizate medical pentru sanatatea nou-nascutilor. Produsele Tommee Tippee au 0 BPA ( Biphenol A) component care in amestec cu plasticul si la temperature inalte emana substante toxice pentru cei mici. Astfel produsele Tommee Tippee sunt sigure si 100% non toxice.

N
Tommee Tippee , calitate la preturi promotionale la bebecarucior.ro

1. Sterilizator Electric Tommee Tippee:

Aparatul 'Closer to Nature', este un sterilizator electric necesar pentru sterilizarea biberoanelor dar si pentru accesoriile acestora. 'Closer to Nature' de la Tommee Tippee este un aparat indispensabil pentru siguranta sanatatii micutilor in primul an de viata si nu numai. Este un sterilizator sigur cu indicator luminous pentru procesul de sterilizare si are capacitatea de a steriliza 6 biberoane in acelasi timp plus accesoriile acestoa intr-un timp record de 5 minute. Ca modalitate de utilizare aparatul de sterilizare se foloseste cu usurinta de catre oricine iar obiectele sterilizate se pastreaza sterile timp de 24 de ore daca nu se deschide capacul acestuia.

2. Sterilizator pentru calatorii pentru un biberon Tommee Tippee

Sterilizatorul 'Closer to Nature' perfect pentru calatorii de la Tommee Tippee are capacitatea unui singur biberon, ideal pentru calatorii sau pentru acasa. Este probabil cel mai mic sterilizator pentru biberoane. Sterilizeaza un biberon in numai 3 minute, poate fi folosit acasa, in cuptorul cu microunde sau chiar in calatorii. Datorita dimensiunilor reduse este comod si incape chiar si in geanta bebelusului. Biberonul ramane steril timp de 3 ore daca nu se deschide capacul. Este omologat si acceptat din punct de vedere medical, produsele Tommee Tippee avand un continut de 0 BPA ( Biphenol A) component care in amestec cu plasticul si la temperature inalte emana substante toxice pentru cei mici. Astfel produsele Tommee Tippee sunt sigure si 100% non toxice.

3. Kitul de alaptare de la Tommee Tippee:

Este un set de ustensile necesare pentru a putea alapta cu usurinta din prima clipa. Pompa de san manuala 'Closer to Nature' este o cutie speciala pentru sterilizare in cuptorul cu microunde. In acelasi kit veti gasi 50 tampoane pentru san dotate cu un strat ultra-absorbant. Sunt necesare cateva biberoane sa fie de rezerva de aceea setul contine 3 biberoane cu capacitatea de 150 ml, 2 tetine anti-colici ( asta inseamnand  ca tetina are un flux lent pentru ca aerul sa nu intre cu usurinta si a fie inghitit de cel mic. Acest lucru produce copilului crampele abdominale) Cu ajutorul acestor tetine, se vor evita durerile abdominale. Kitul mai contine 2 suzete de silicon Pur recomandate de la 0-3 luni, si 4 recipiente pentru stocarea laptelui matern si 4 capace pentru recipiente.

4. Pompa de san manuala Tommee Tippee:

Pompa de nas manuala Tommee Tippee este practica si utila, usor de folosit si de curatat deoarece este compusa doar din trei piese: o cupa moale prevazuta cu denivelari pentru masaj care stimuleaza lactatia oferind confort maxim, corpul pompei care se ataseaza la biberon si adaptorul pentru biberoane. Pompa de san de la Tommee Tippee are manevrare doar cu o singura mana! Este 100% sigura materialul din care este confectionata fiind 100% 0 BPA. Dupa folosirea pompei este indicate sterilizareaa acesteia precum si al recipientului de colectaare care o insoteste. Impreuna cu recipientul de colectare al laptelui matern de 60 ml gramaj, gasit si un biberon cu capacitatea de 150 ml, alaturi de tetina cu flux lent pentu sugar.

5. Pompa de san electrica Tommee Tippee:

Pompa de san electrica 'Closer to Nature' de la Tomme Tippee este ideala pentru o utilizare extre de simpla si la indemana oricui. Functiile de baza ale acesteia sunt : sterilizarea, colectarea/depozitarea laptelui si hranirea bebelusului. Pompa de san are cupa realizata din 100% din silicon moale si prevazuta cu denivelari pentru masaj care stimuleaza lactatia - oferind confort maxim are 3 viteze de suctiune in functie de preferintele mamicii si functioneaza cu baterii sau alimentata la o sursa de curent electric. Este o pompa electrica foarte silentioasa si discrete. Pentru colectarea laptetului se poate folosi biberonul sau recipientul de stocare Tommee Tippee - usor de folosit, curatat si asamblat. Materialele din care sunt confectionate sunt 100% non toxice si se pot steriliza cu tot cu accesorii in cuptorul cu microunde sau in orice sterilizator disponibil. Gasiti produsele pe site-ul www.bebecarucior.ro la preturi promotionale.Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.