Tuburi Recoltare in sistem Vacutainer

BUCURESTI - 5 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Recoltarea sangelui in vedrea analizelor este o tehnica ce implica o atentie deosebita concentrand mai multi factori printre care: igienizarea locului de intepatura, capacitatea de lucru a personalului, atentia deosebita fata de procesul in sine si depozitarea in medii propice a materialului recoltat.

Tuburi Recoltare in sistem Vacutainer

Tuburile de recoltare sunt folosite pentru determinarea analizelor biochimice si imunologice. Recoltarea sangelui venos se face in sistem de vacuum, direct in vacutainere . Sangele se analizeaza in laborator de catre un cadru medical cu competenta in acest domeniu care lucreaza in mediu steril si igienic. Aceste examinări includ, de asemenea, procedee de determinare, măsurare sau altele care descriu prezenţa sau absenţa unor substanţe sau organisme în corpul uman. Examinarea poate fi compusă din unul sau mai multe teste însoţită sau nu de interpretarea acestora.

Societatea trebuie sa dezvolte o incredere deosebita in sistemul medical deoarece procedeele prin care sanatatea este verificata tin in primul rand de ustensilele sterile si de buna calitate a instituriilor medicale.

Magazinul online Bizmed.ro beneficiaza de materiale la standarde europene, folosite in cele mai prestigioase clinicii si spitale care folosesc numeroaselor operatiuni din domeniul sanatatii.

Printre acestea se numera vacutainere cu gel, folositoare pentru analizele biochimice in scopul obtinerii si separarii serului din probele de sange.

Sistemul de recoltare sange cu vacutainere Kima este usor de folosit, eficient si permite insertia facila si sigura a acului de recoltare. In plus, vacutainerele sunt etichetate conform standardelor internationale aplicabile in domeniu astfel ca siguranta pacientului devine primordiala fara a periclita sanatatea acestuia.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.