Uimitoarele ceasuri ultra fine de la Skagen!

BUCURESTI - 25 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Skagen are in spate o traditie bazata pe 30 de ani de munca dedicata artei in materia ceasurilor care spun o poveste prin design-ul lor.

Uimitoarele ceasuri ultra fine de la Skagen!

Au fost create cu gandul la un sat pescaresc care da si numele companiei, undeva in Danemarca de catre sotii Jorst, care se declarau intodeauna imbratisati si rasfatati de cultura daneza.

Milioane de ceasuri Skagen, sunt in prezent aflate pe inchieturile doamnelor care prefera un stil minimalist, suav, decent fara detalii extravagante si care ofera un plus de delicatete mainilor imbogatindu-le cu si mai mult stil.

Brandul a tinut sa-si faca o imagine din asta si tocmai de aceea linia sofisticata a modelelor de ceasuri dama au un design ultra subtire fiind totodata durabile si rezistente. In toate colectiile de ceasuri ale companiei se poate distinge pasiunea pentru estetica cu accente simpliste si detalii functionale din care reies elemente naturale si moderne.

Piata internationala cat si magazinele specializate din tara ofera promotii pentru modelele de ceasuri originale care va pasioneaza.  Site-ul Bestwatch.ro va pune la dispozitie colectii intregi de accesorii de lux sau casual menite sa va incante personalitatea.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/uimitoarele-ceasuri-ultra-fine-de-la-skagen