Un botez magic pentru cei mici!

BUCURESTI - 13 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Botezul propriului copil este pentru parinti un eveniment in care vor sa concentreze decoratiuni cat mai haioase care sa oglindeasca personalitatea celui mic, aranjamente spectaculoase pe masura bucuriei si implinirii lor si bineinteles, un meniu sofisticat cu care sa uimeasca invitatii.

Un botez magic pentru cei mici!

Poate cel mai sugestiv element al unui botez il reprezinta lumanarea, care, de la an la an este decorata cat mai divers pentru a sugera unicitatea. Intalnim astazi modele de lumanari botez accesorizate cu pene, pietre, animalute de plus, flori colorate dispuse in asa fel incat sa formeze figurine ale unor personaje celebre din desene animate. Varietatea acesta s-a dezvoltat datorita parintilor care cauta permanent o altfel de abordare a lumanarii ce lumineaza Taina Botezului.

Si dupa ce micutul a fost crestinat, invitatilor nu le ramane altceva de facut decat sa petreaca in cinstea lui la un restaurant ales de membrii familiei. Aici, vom descoperi o gama larga de aranjamente botez, infaptuite dupa preferintele si gusturile parintilor sau in functie de caracterul si personalitatea sarbatoritului. De la o asemenea petrecere se pleaca deobicei cu mici cadouri botez, ce poarta denumirea de marturii sau apropiatii familiei sosesc la eveniment aducand aceste daruri in semn de pretuire pentru cel mic.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.