Un singur produs, posibilitati nenumarate – Tabla magnetica SkinWhiteBoard

BUCURESTI - 5 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Internet

Cu un singur tip de produs, obtii orice suprafata de whiteboard dorita!
Folosind SkinWhiteBoard ROCADA, poti transforma orice perete sau spatiu intr-o suprafata pentru creativitate, scris sau suport de comunicare pentru un spatiu de lucru si de intalniri.

Tabla Magnetica SkinWhiteBoard

Tabla Magnetica SkinWhiteBoard

Tabla magnetica SkinWhiteBoard este disponibila in dimensiunile 80x120 cm si, datorita absentei elementelor exterioare - plasticului pe colturi si a ramei din aluminiu, poti pune alaturi 2 sau oricate astfel de table, pentru a obtine suprafata/ dimensiunile finale care te intereseaza! Finisarile sunt perfecte, iar grosimea este de numai 10 mm.

Pe scurt, avantajele produsului sunt:
O solutie modulara, compacta, dar si usoara

Finisari perfecte, aspect impecabil (absenta elementelor exterioare)

Incasabila, montare extrem de usoara – o singura persoana poate monta aceasta tabla

Interior din spuma polietilena microcelulara ce ii confera rezistenta mecanica dar si protectie impotriva umezelii/ deformarilor in urma uzurii

Design compact si modalitate de ambalare perfecta – ceea ce inseamna incidente extrem de reduse la transport

Pentru utilizarea acestui produs, ai nevoie si de accesorii ca: markere whiteboard, burete magnetic si magneti pentru whiteboard.

Din aceeasi categorie de produse, mai poti comanda si alte tipuri de table: albe, ceramice, scolare, table interactive sau mobile.

Tabla SkinWhiteboard si accesoriile necesare pot fi comandate din magazinul virtual, online sau telefonic, iar livrarea este gratuita oriunde in tara!

Alege asadar un produs ergonomic, revolutionar pentru lumea afacerilor – care reprezinta o noua modalitate de a lucra si de a crea.

Pentru oferta de produse completa, acceseaza magazinul de papetarie online officedirect.ro, pentru a descoperi, alege si comanda produse pentru birou, scoala sau acasa la preturi foarte avantajoase!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.