Ustensile inovatoare pentru munca in laborator!

BUCURESTI - 31 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Vacutainerele sunt ustensilele medicale necesare preluarii de sange in vederea analizelor si fac parte din instrumentarul oricarui laborator care efectueaza probe de acest gen.

Ustensile inovatoare pentru munca in laborator!

Spitalele sunt dotate cu astfel de dispozitive care sunt disponibile pe piata de profil in mai multe variante in functie de analizele carora se adreseaza. Exista astfel vacutainere Kima cu capace in mai multe culori si fabricate dintr-un material plastic rezistent temperaturilor la care sunt supuse in timpul procedurilor.

Pentru analizele de biochimie sunt utilizate vacutainere cu gel Kima deoarece ajuta la separarea serului din componenta sangelui. O astfel de procedura era practic imposibila in anii trecuti, iar lipsa unor astfel de sisteme performante conducea de multe ori la rezultate neconcludente insa studiile au dus spre aparitia acestor ustensile care au o eficacitate extrem de mare.

Cu un vacutest Kima se efectueaza prelucrarea sangelui in sistem de centrifugare rezultand o mai buna interpretare a componentei acestuia rezultand astfel usurarea si simplificarea muncii de laborator.

Toate aceste dispozitive indeplinesc caracteristicile prevazute de normele europene prin care orice echipament medical trebuie sa fie fara greseala si folosit in conditii de sterilitate maxima care sa nu pericliteze sanatatea pacientilor.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.