Ustensilele medicale- de ieri pana azi…

BUCURESTI - 8 iunie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Intr-un laborator medical gasim o sumedenie de ustensile necesare preluarii de probe in vederea stabilirii unui diagnostic. Desi multe dintre acestea pot parea bizare sau cu forme ciudate, ele sunt de folos personalului medical, contribuind la o mai buna analiza a metrialului recoltat.

Ustensilele medicale- de ieri pana azi…

Pentru analizele de sange se folosesc ace recoltare sange, intodeauna sterile si desfacute in fata pacientilor, ce ajuta la colectarea unei anume cantitati de lichid folositor la interpretarea componentelor ce-l alcatuiesc. Pe vremuri acestea erau montate pe seringi, insa studiile si dezvoltarea din domeniu au dus la aparitia vacutainerelor, niste sisteme de recoltare mult mai rapide si mai putin dureroase pentru pacienti.

Spitalele sunt dotate cu astfel de dispozitive care sunt disponibile pe piata de profil in mai multe variante in functie de analizele carora se adreseaza. Exista astfel recipiente pentru investigarea urinei, a materialului seminal, betisoare pentru exudate si analize de tip ORL, tuburi recoltare sange, eprubete si alte numeroase instrumente ce servesc unui laborator de spital.

Pentru analizele de biochimie sunt utilizate dispozitive de recoltare cu gel, ce ajuta la separarea serului din componenta sangelui. O astfel de procedura era practic imposibila in anii trecuti, iar lipsa unor astfel de sisteme performante conducea de multe ori la rezultate neconcludente insa studiile au condus spre aparitia acestor ustensile care au o eficacitate extrem de mare.

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.