V-ati gasit serviciile de catering evenimente corporate pentru petrecerile dvs? - Delartecatering.ro

BUCURESTI - 17 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Daca nu v-ati gasit profesionistii cu care sa colaborati, pentru evenimentele dvs nu ezitati sa ne contactati.

V-ati gasit serviciile de catering evenimente corporate pentru petrecerile dvs?  - Delartecatering.ro

Serviciile de catering evenimente corporate trebuie sa fie intotdeauna realizate in conformitate cu cele mai inalte standarde, pentru ca evenimentele sa fie o reusita. Daca mancarea este delicioasa, toti invitatii se vor simti excelent. De aceea, atunci cand organizati un eveniment alegeti profesionisti cu experienta vasta in domeniu, pe care va puteti baza in totalitate. Delartecatering.ro activeaza pe piata serviciilor de catering din anul 2004, de atunci si pana in prezent oferind clientilor servicii si produse ireprosabile din toate punctele de vedere. De asemenea, compania noastra se mandreste cu un portofoliu bogat, plin de companii de top pentru care am organizat evenimente de succes.

 

Preparatele culinare pregatite de maestrii nostri bucatari au in compozitie doar ingrediente atent selectionate, naturale si foarte proaspete. Experienta dar si talentul personalului va conduce la realizarea unor delicii culinare de neuitat. Mai mult, acestea nu sunt doar foarte gustoase, dar au si un aspect extraordinar. Daca in afara serviciilor de catering doriti sa beneficiati si de alte servicii conexe, va punem la dispozitie posibilitatea de a ne ocupa noi de intreaga organizare a evenimentului dumneavoastra.

 

Serviciile noastre de catering sunt foarte complexe si pretabile pentru orice gen de petrecere si eveniment corporate. De asemenea, va punem la dispozitie servicii flexibile, iar tot ceea ce trebuie dumneavoastra sa faceti este sa ne contactati pentru a stabili toate detaliile. Pentru mai multe informatii despre catering evenimente corporate  precum si pentru cotatii de pret, va asteptam cu drag sa luati legatura cu noi.

 

Coordonator evenimente 0722. 52. 52. 55  -  webmail@delarte.ro

WEBSITE:                www.delartecatering.ro

ROMTELECOM / FAX: 021.780.25.00

ORANGE1:                0755.487.273

ORANGE2:                0753.352.783

VODAFONE:               0733.352.783