Zibra- Incaltaminte de dama ieftina!

BUCURESTI - 26 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Zibra este magazinul online unde gasesti numeroase perechi de incaltaminte destinata fiecarui sezon in parte.

Zibra- Incaltaminte de dama ieftina!

Pe langa gama variata de sandale, papuci, balerinii, cizme si espadrile descoperiti si o multime de accesorii la moda: cercei, bratari, esarfe, genti sau portofele la preturi speciale impartite pe categorii astfel incat sa poti viziona toate produsele usor si rapid.

Suntem pe piata de incaltaminte online dama din anul 2014 si pana in prezent ne-am castigat un numar mare de clienti multumiti de produsele si serviciile noastre. Desi site-ul promoveaza intens pe retelele de socializare modelele de incaltaminte femei, am constatat ca avem clienti ce au auzit de noi din alte surse in afara de cele mentionate. Lucrul acesta nu poate decat sa ne bucure si sa ne incante iar pe viitor sa fim mereu dispusi la noi imbunatatiri care sa satisfaca cerea clientilor nostrii. Sectorul de incaltaminte ieftina online este unul destul de intens accesat iar piata destul de larga, tocmai de accea incercam sa stabilim cristerii clare de selectie a produselor astfel incat sa va oferim cele mai bune articole la un bun raport calitate/pret.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.