Camere supraveghere wireless – solutie eficienta si cu durata de viata lunga

BUCURESTI - 14 august 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Marea majoritate a benzinariilor se confrunta adesea cu forme de infractionalitate precum furtul de mici accesorii pentru autoturisme expuse pe raft, dar si alimentarea cu combustibil fara a-l mai plati. Desi sunt rar intalnite infractiunilor comise cu arma de foc, acestea nu trebuie excluse deoarece tot avea urmari catastrofale precum pierderea vietii. Mai exista amenintari care au ca scop extragerea sumelor mari de bani din casa de marcat.

CAMERA IP WIRELESS EXTERIOR VSTARCAM C63S FISHEYE

CAMERA IP WIRELESS EXTERIOR VSTARCAM C63S FISHEYE

Numarul foarte redus de angajati si distanta mare fata de orase si implicit de sectia de politie sau de centrul de monitorizare duc la evenimente neplacute. Pentru ca statiile de alimentare cu carburanti sunt o tinta usora atat pentru hotii de rand cat si pentru gruparile de infractori, se cere o buna supraveghere cu camere supraveghere wireless, un sistem de alarma wireless cu senzori multipli si butoane de panica. Astfel, nivelul de siguranta este optim.

Mai multe camere supraveghere wireless instalate strategic protejeaza benzinariile si nu numai de tot felul de talharii deoarece surprind fiecare miscare si fiecare detaliu. Pe langa evenimentele neplacute precum furtul de benzina de la pompa si cel din magazin, supusi acestor situatii pot si insasi clientii. Instaland camere supraveghere wireless la exterior, autoturismele acestora vor fi securizate pe toata durata stationarii.

La exterior sunt montate camere supraveghere wireless speed dome pan tilt zoome care beneficiaza de tehnologie avansata, dar si camere IP wireless de tip bullet. Amplasate in dreptul fiecarei pompe, astfel incat sa observe atent fiecare miscare si, in cazul in care exista clienti care alimenteaza autoturismul fara sa plateasca, aceste camere supraveghere exterior wireless vor capta imagini atat cu numarul de inmatriculare cat si trasaturile fizice. In plus, aceste camere de supraveghere speed dome inregistreaza color chiar si pe timpul noptii.  De asemenea, parametri video precum luminozitatea, contrastul, saturatia si expunerea pot fi acum reglate.

La interior sunt amplasate cateva camere wireless de tip speed dome pentru a supraveghea produsele de la raft cat si casieria. Bine echipate cu senzor si lentila de inalta tehnologie, filtru IR-cut si leduri pentru vizibilitate pe timp de noapte, aceste camere de supraveghere wireless au capacitatea de a surprinde inregistrari si imagini clare, amanuntite. Un alt avantaj care merita mentionat este faptul ca fiecare dintre aceasta camera poate fi accesata direct de pe telefonul mobil, tableta sau compter. Prin simpla scanare a codului QR, aplicatia va permite sa efectuati numeroase operatiuni.

Lider in materie de supraveghere, Net Trading importa constant si ofera clientilor sai cea mai noua tehnologie aparuta pe piata la preturi irezistibile. In prezent, aceste camere IP wireless ieftine, desi cunosc o performanta notabila, au devenit accesibile. Astfel, la un pret foarte mic va puteti crea un sistem de supraveghere bun si protejati tot ce este important pentru dumneavoastra. O paleta variata de astfel de produse gasiti la 1CCTV, magazin online celebru pentru solutiile oferite. Nu stati pe ganduri si cumparati chiar acum o camera IP wireless.

Despre NET TRADING

Magazinul nostru online nu este un simplu magazin. Prin intermediul lui va oferim nu doar cele mai bune produse, dar si o experienta de cumparaturi unica. Achizitionati produsele de care aveti nevoie urmand doar cativa pasi simpli, urmand ca noi sa vi le expediem in cel mai scurt timp. Puteti accesa pagina magazinului nostru indiferent de dispozitivul folosit. Scopul nostru este sa va aducem acel plus de satisfactie care sa va multumeasca pe deplin.