Instalarea unui videointerfon la domiciliu

BUCURESTI - 1 octombrie 2018

Comunicat tip General in Tehnologie

Primul lucru care vine in minte atunci cand va ganditi la videointerfoane este cu siguranta "securitatea". Acestea ofera capabilitati suplimentare de securitate care ajuta la prevenirea furtului si a altor infractiuni.

VIDEOINTERFON LEELEN N72B ALB CU CITITOR DE CARD

VIDEOINTERFON LEELEN N72B ALB CU CITITOR DE CARD

Alegerea instalarii unui video interfon la domiciliu simplifica modul de comunicare in interiorul casei cat si cu cei aflati in exterior, cu vizitatorii. Astfel, totul devine mai simplu si mai confortabil deoarece apelurile pot fi administrate in siguranta si fara a mai fi necesara deplasarea pana la poarta. Instaland un astfel de echipament puteti vedea si auzi vizitatorii fara a mai alerga la usa. Decizia de a accepta care persoane pot intra in interiorul cladirii tine doar de dumneavoastra.

Exista videointerfoane atat cablate cat si wireless. Singurul dezavantaj al unui interfon de tip cablat este procesul anevoios si cheltuielile legate de cablarea si prinderea pe perete; in plus, veti avea nevoie de ajutorul unei firme specializate. Insa, progresele tehnologice le-au dus la un nivel complet nou. Nevoia de solutii mai performante si mai fiabile a determinat aparitia unui videointerfon wireless. Acesta poate fi instalat mult mai rapid si mai usor de catre oricine, are mult mai multe functii, iar pretul este unul convenabil, relativ egal.

Un videointerfon cuprinde un post exterior si unul interior. Postul exterior inglobeaza mai multe componente care, lucrand laolalta, asigura un nivel crescut de siguranta. Asadar, vorbim de o camera, un microfon, un difuzor, becuri LED. Modelele mai performante sunt prevazute cu senzor de miscare. Postul interior este de fapt un monitor cu difuzor si microfon. Aceste doua componente principale trebuie interconectate si in final va bucurati de protectie sporita si confort in propriul camin. Mai putem vorbi de o a treia componenta, o yala electromagnetica, care se foloseste doar daca permiteti accesul.

Un videointerfon ip este o solutie deosebit de performanta care aduce beneficii remarcabile. Principalul avantaj este faptul ca permite monitorizarea casei de la distanta, in timp real, nu doar din interiorul casei. Acestea, cat si cele wireless  au functii de filmare si fotografiere. Imaginile captate sunt stocate in memoria interna, pentru ca utilizatorii ca le poata urmari ulterior. Deci, in timp ce calatoriti veti putea verifica cine v-a cautat in tot acest timp. Un alt avantaj deosebit de important al unui interfon video este posibilitatea inregistrarii unui mesaj.

Magazinul online 1CCTV dispune de o gama variata de produse destinate unei bune supravegheri. Un videointerfon pret convenabil este modelul N72B cu cititor de card produs de Leelen. Acesta este deosebit de eficient datorita faptului ca beneficiaza de functii inteligente si are protectie antivandal si rezista in conditii meteo extreme. Postul exterior al acestui interfon este dotat cu o camera iluminata cu leduri albe cu senzor de lumina si permite controlul unei yalle electromagnetice pentru deblocarea portii. Mai mentionam ca utilizatorii acestui interfon casa pot modifica gradul de contrast si luminozitate pentru a beneficia de o imagine cat mai clara. Reglabil este si volumul conversatiei, pentru un plus de siguranta in identificarea celor care se afla la usa.

Avand in vedere aceste aspecte, recomandam tuturor sa investeasca in achizitionarea unei astfel de solutii de supraveghere deoarece familia si bunurile vor fi in siguranta, va ofera confort si va simplifica viata.

 

 

 

 

 

Despre NET TRADING

Magazinul nostru online nu este un simplu magazin. Prin intermediul lui va oferim nu doar cele mai bune produse, dar si o experienta de cumparaturi unica. Achizitionati produsele de care aveti nevoie urmand doar cativa pasi simpli, urmand ca noi sa vi le expediem in cel mai scurt timp. Puteti accesa pagina magazinului nostru indiferent de dispozitivul folosit. Scopul nostru este sa va aducem acel plus de satisfactie care sa va multumeasca pe deplin.