Sistem alarma pentru protectie fara cusur

BUCURESTI - 2 august 2018

Comunicat tip General in Tehnologie

Oriunde ati locui, la casa sau la bloc, securitatea familiei si a bunurilor trebuie sa reprezinte principala prioritate. Asadar, consolidati masurile de securitate achizitionand un sistem alarma inteligent si practic si astfel veti scapa de multe griji inutile.

SISTEM DE ALARMA WIRELESS WIFI 3G PG-103

SISTEM DE ALARMA WIRELESS WIFI 3G PG-103

In ultimii ani, tot mai multi varstnici aleg sa se retraga in ultima etapa a vietii lor in camine de batrani. Acestia devin din ce in ce mai deschisi ideii de a locui impreuna cu alti semeni de aceeasi varsta. Tocmai de aceea aceste camine se dezvolta foarte mult in toata tara.

Caminul pentru batrani se adreseaza seniorilor cu limitari fizice, celor care au nevoie de o mana de ajutor pentru anumite sarcini sau pur si simplu celor care doresc sa aibe parte de companie atunci cand familia nu poate sau locuieste in tari straine. Pentru ca ingrijirea intr-un camin pentru varstnici devine o optiune din ce in ce mai populara, doi prieteni s-au asociat si au deschis o astfel de afacere care s-a dovedit a fi extrem de banoasa.

Situat langa paduse, intr-un loc inconjurat de verdeata si unde aerul este curat, caminul pentru varsnici este unul de lux cu dotari care asigura celor cazati tot confortul. In plus, detin o echipa de medici, aparatura medicala noua, ingrijire cu personal medical de specialitate 24 din 24 de ore si nu in ultimul rand, securitate sporita datorata unui sistem alarma de ultima generatie.

S-a achizitionat o alarma casa performanta, de tip wireless, solutia ideala de avertizare in caz de efractie si investitie importanta. Cei doi asociati, copilarind alaturi de bunici, stiu foarte bine ca acestia fac tot posibilul sa cheltuiasca cat mai putini bani si cunosc foarte bine latura lor economa. Nu exista batran care sa nu stranga banii la ciorap sau sub saltea. De aceea o alarma casa de calitate trebuie sa reprezinte primul pas in crearea unui spatiu atent securizat. Cei doi asociati nu doresc sa piarda clienti sau sa capete un renume negativ, de aceea au achizitionat alarme.

Nu au achizitionat o simpla alarma casa, ci un kit format din  centrala de alarma, tastatura tactila, detectori de prezenta, de vibratii, de geam spart, de inundatii, de fum, contact magnetic, sirena de interior si de exterior si acumulatori. In plus, au achizitionat si o sursa de alimentare. Acest sistem alarma ofera posibilitatea de a asigura supravegherea simultana a mai multe zone. Centrala de alarma au ales sa o monteze intr-o zona sigura, protejata si cat mai ascunsa de ochii lumii. Pentru ca spatiul protejat este mai izolat, aflat langa padure, au ales o alarma wireless GSM, pentru ca acesta sa alerteze prin telefon si astfel sa de intervina cat mai repede. In plus, au decis ca este utila conectarea echipamentului la un dispecerat de interventie de renume.

Desi politistii spun ca marea majoritate a spargerilor de locuinte se dau acolo unde usile sunt descuiate, recomandarea este instalarea unui echipament performant, si anume o alarma casa. Aceste riscuri pot fi combatute cu un sistem alarma inteligent, bine dotat cu numerosi senzori achizitionat de la magazinul online www.1cctv.ro.

Despre NET TRADING

Magazinul nostru online nu este un simplu magazin. Prin intermediul lui va oferim nu doar cele mai bune produse, dar si o experienta de cumparaturi unica. Achizitionati produsele de care aveti nevoie urmand doar cativa pasi simpli, urmand ca noi sa vi le expediem in cel mai scurt timp. Puteti accesa pagina magazinului nostru indiferent de dispozitivul folosit. Scopul nostru este sa va aducem acel plus de satisfactie care sa va multumeasca pe deplin.