"Pluralul Englezesc" la Nottara. Asta da comedie!

Locul desfasurarii: Teatrul Nottara

Organizator: Nevoia de ARTA

“Pluralul Englezesc”. Primul spectacol organizat de Nevoia de ARTA de la infiintare. Compania Nevoia de ARTA organizeaza primul spectacol de teatru de la infiintare si ii prezinta pe: Ion Dichiseanu, Constantin Cotimanis, Cezara Dafinescu, Victoria Cocias, Armand Calota si Delia Nartea in “Pluralul Englezesc” o comedie, in regia lui Toma Enache. Duminica, 31 Martie, ora 19:00 la Teatrul Nottara (B-dul Magheru 20) Biletele sunt diponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane si in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, pe Myticket.ro, la casa de bilete a Teatrului Nottara si in cadrul galeriei de arta Saint Ink din strada Doamnei nr. 3. Nevoia de ARTA, va satisface nevoia de teatru.

"Sufletul meu boem vibreaza, in Pluralul englezesc, de placerea revenirii pe scena teatrului, intr-un regal de spectacol! Alaturi de talentatii mei colegi imi doresc sa egalez, cu Pluralul englezesc, performanta pe care am avut-o cu spectacolul Micul infern, care a depasit 500 de reprezentatii! Va imbratisez cu aripi de inger in speranta unei seri magice alaturi de voi, dragii mei spactatori"

Ion Dichiseanu

"Este una dintre cele mai echilibrate comedii pe care le-am citit. Dragostea si misoginismul au trecut printr-un cantar de bijutier. Intalnirea cu Alan Ayckbourn nu putea fi decat una de succes."

Constantin Cotimanis

Nevoia de ARTA este o companie romaneasca de impresariat artistic inaugurata in 2013, avand in componenta sa o echipa de tineri profesionisti, creativi si indragostiti de culisele teatrului din Romania. Compania isi propune improspatarea sistemului organizatoric, eficientizarea canalului de comunicare artist-impresar-public, pozitionarea in prim-planul mediatic a operelor cu caracter artistic si valorificarea componentei materiale in avantajul creatorului de arta.

Dintre personalitatile ce colaboreaza cu compania Nevoia de ARTA pot fi amintite: Constantin Cotimanis, Ion Dichiseanu, Toma Enache, George Constantinescu, Cezara Dafinescu, Armand Calota, Delia Nartea, Luminita Erga, Victoria Cocias, Raluca Gheorghiu, Catalina Mustata, Gabriel Dutu, Miruna Vaju, Liviu Cheloiu, Sebastian Balasoiu, George Buica, Cristian Olaru.

Pentru informatii suplimentare contactati echipa Nevoia de ARTA la adresa: nevoiadearta@yahoo.com sau la telefon: 0740 368 190 | 0722 320 580

Confirmare pana la data: 31 March 2013

Participare: Taxa de participare