Adobe la preţ promoţional prin Romsym Data

BUCURESTI - 28 martie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Pentru a sprijini procesul de învăţare şi dorinţa de dezvoltare, Romsym Data anunţă campania promoţională Adobe cu începere de la 1 aprilie şi care va fi derulată până la 1 septembrie 2006.

Adobe la preţ promoţional prin Romsym Data

Oamenii reprezintă cea mai importantă resursă pe care o are o companie. Această resursă trebuie ingrijită, pregătită, dezvoltată pentru a putea satisface nevoile de funcţionalitate în lucrul de zi cu zi. Noua ofertă Romsym Data se adresează oricărei persoane care doreşte să se perfecţioneze sau să se specializeze într-un domeniu anume al vastei comunităţi Adobe.

Astfel, oricărui cumpărător al unui produs Adobe achiziţionat in formă fizică (în cutie), i se oferă şansa de a participa la cursul corespondent cu un discount de 10 % din preţul practicat în mod normal de Centrul ItTraining. De exemplu, la achiziţionarea Soft-ului Adobe® Acrobat® 7.0 Professional, clientul poate participa la cursul de 3 zile Adobe Acrobat Professional 7 beneficiind de un discount de 10% din costul cursului.

Mai mult, în cazul în care este achiziţionată o suită Adobe, discountul de 10% se aplică pentru oricare două cursuri din suita respectivă.

Pachetele Adobe pot fi achizitionate de la oricare partener din reţeaua naţională Romsym Data şi pentru a putea participa la promoţie, se va face dovada achiziţiei pe baza facturii şi a sticker-ului lipit pe cutie. Această promoţie nu se aplică la achiziţionarea de licenţă ci este valabilă doar în cazul pachetelor în formă fizic.

Despre Adobe Systems Incorporated
Adobe revolutioneaza modul in care lumea se angreneaza in idei si informatii - oricand, oriunde si prin orice mediu. Pentru mai multe informatii, vizitati www.adobe.com.

Despre Romsym Data

Romsym Data este distribuitor al produselor Adobe in Romania.

Romsym Data este prima companie romaneasca certificata conform standardelor internationale BS 7799-2:2002 pentru implementarea si mentinerea sistemului propriu de management al securitatii informatiilor, certificare acordata de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC) si IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: - solutii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul retelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP si web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic, CRAMM, Workshare) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare si soft stiintific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat si solutii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din Romania - centrul ITtraining, predate de specialisti cu inalta calificare, certificati international.

Despre new media Agency

Dintre clientii Romsym Data mentionam Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonald’s, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.
Pentru mai multe informatii:

Alin Zainescu
newmedia PR
Tel./Fax: 021 211 31 26

alin@newmediapr.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/adobe-la-pret-promotional-prin-romsym-data1