Cris-Tim online

BUCURESTI - 22 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Cris-Tim este de acum prezent şi în spaţiul virtual, prin intermediul website-ului său www.cristim.ro lansat astăzi.

Cris-Tim online

Puteţi afla de acum istoria Cris-Tim, detalii despre mărcile de succes, despre companie şi despre ale sale produse. Structurat în categorii logice şi intuitive, site-ul a fost realizat de către 2Fresh într-un timp extrem de scurt – doar 10 zile.

www.cristim.ro are un sistem de management al conţinutului integrat care permite actualizarea foarte rapidă a conţinutului şi permite de asemenea monitorizarea traficului. Sunt astfel disponibile statistici ce oferă o privire de ansamblu asupra celor ce îi vizitează paginile.

„Am avut o colaborare foarte bună cu cei de la 2Fresh. Am reuşit astfel ca într-un interval foarte mic de timp să avem un site care să surprindă identitatea noastră şi să o înfăţişeze publicului. Am dorit să avem pe lângă versiunea în limba română şi una în limba engleză şi am reuşit acest lucru.” a declarat Radu Timiş, director general Cris-Tim.

Despre new media Agency

Despre Cris-Tim

Cu o activitate începută încă din anul 1993, Cris-Tim a devenit în prezent unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din România. Având fabrici în care liniile de producţie sunt proiectate după cele mai noi standarde europene, Cris-Tim a ajuns la o capacitate totală de producţie de 90 de tone pe zi.

Cris-Tim oferă în prezent o gamă variată de produse, care cuprind diferite tipuri de salamuri, inclusiv crud-uscate, parizer, cremwurşti, cârnaţi, şuncă, specialităţi şi alte produse diverse.

Cris-Tim are şi o gamă special destinată copiilor – Forzoso – care beneficiază şi de certificarea ISO 9001 acordată de către Germanischer Lloyd şi care atestă faptul că toată organizarea producţiei respectă exigenţele de siguranţă alimentară cerute de Comunitatea Economică Europeană. Toate produsele acestei game sunt naturale.


Despre 2FRESH

O companie cu idei mereu noi – 2Fresh. 2Fresh oferă servicii inovative de comunicare şi design pentru medii interactive şi tradiţionale. Combinăm creativitatea, cunoştinţele de marketing şi tehnologia pentru a ajuta organizaţiile dinamice să fie mai eficiente. Echipa noastră este formată din specialişti în design, programatori, dezvoltatori multimedia şi poate gestiona proiecte complexe de marketing online, dezvoltare web, managementul conţinutului şi publicitate. În portofoliul 2Fresh se află nume sonore şi cuprinde proiecte diverse şi de succes, www.passat.ro fiind cea mai recentă realizare. Dintre clienţi pot fi amintiţi Romsym Data, Grupul Transilvae, Focus94, Trammel Mackenzie, LePont, CoPrint.
Marius Dascalu
Creative Director
2Fresh Design
office@2fresh.ro