Cum sa eficientizam costurile de functionare a firmei

Iasi - 14 octombrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Agora Media organizează miercuri, 26 octombrie 2005, în sala Eminescu a hotelului Astoria, ediţia de Iaşi (a şasea) a conferinţei de afaceri SolePAD.

La SolePAD Iaşi şi-au anunţat deja participarea Connex, Ness Romania, Cabinetul Călin Tatomir, HP România, Trend, WinMENTOR, Crescendo, Flamingo, Bit Software, Contact Line, Iulius Mall, G&P Design etc.

Cum sa eficientizam costurile de functionare a firmei

O sesiune specială este dedicată soluţiilor de finanţare a afacerilor şi a achiziţiilor de tehnologie, în cursul căreia vor fi oferite soluţii pentru obţinerea de fonduri Phare şi World Bank, de finanţări nerambursabile de la Guvernul României pentru atât pentru IMM cât şi pentru alte tipuri de companii din diferite industrii, pentru creşterea competitivităţii şi a promovării exportului. În final, va avea loc o dezbatere asupra rolului învăţământului superior tehnic în asigurarea calificării absolvenţilor conform cerinţelor pieţei.

Evenimentul organizat de Agora Media la Iaşi se bucură de sprijinul partenerilor media: ProTV Iaşi, Hit Radio Iaşi, Ieşeanul, Ziarul de Iaşi, Monitorul de Iaşi, Ziarul de Est, IS 24 FUN, Oameni şi Companii, Romanian Billboard Network.

Participarea la evenimentele SOLEPAD este cel mai eficient mod de a fi la curent cu cele mai potrivite soluţii şi aplicaţii pentru afacerile din România. În acelaşi timp, participarea la evenimentele SOLEPAD este cel mai eficient mijloc de a câştiga noi parteneri, de a face noi afaceri.

Despre new media Agency

Despre SolePAD

Scopul SolePAD este de oferi participanţilor soluţii de business pentru accelerarea timpilor de reacţie ai companiilor la mişcările pieţei, la cerinţele clienţilor, la constrângerile fiscale şi financiare. SolePAD este practic un „târg” business-to-business dedicat vitaminizării firmelor în ascensiune.

Pentru detalii, accesaţi www.solepad.ro
Pentru mai multe informaţii:
Mihai Bucuroiu
Agora Media
Tel. 330.92.82