Dana Argeşan, make-up artist free lancer la Festivalul de la Cannes

BUCURESTI - 23 mai 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Dana Argeşan se află pentru a şaptea oară consecutiv în echipa de make-up artişti din back-stage-ul Festivalului de la Cannes. Ea asigură alături de ceilalţi profesionişti din culisele evenimentului strălucirea şi glamourul personajelor principale care păşesc pe covorul roşu al festivalului.

După ce timp de şase ani a fost singurul make-up artist roman la Cannes, participînd din partea brandului de produse cosmetice partener oficial al festivalului, Dana Argeşan este în acest an invitată să facă parte din această echipă pentru prima dată în calitate de make-up artist free lancer.

Dana Argeşan a urmat în perioada 1999-2000 cursurile şcolii private de make-up Jean Pierre Fleurimont din Paris, aceeaşi şcoală pe care a absolvit-o de altfel şi Alexis Dralet, team-leaderul echipei de make-up artişti de la Cannes. La Fleurimont a studiat, printre altele, tehnica machiajului pentru cinema, teatru, televiziune, fotografie, evenimente speciale.

Despre new media Agency

Binecunoscut make-up artist roman, Dana Argeşan a avut de-a lungul celor şase ani consecutivi la Cannes şansa unor întîlniri memorabile, asigurînd make-up-ul unor personalităţi ca David Lynch, Jim Jarmusch, Hayden Christensen, Kristie Scott Thomas, Willem Dafoe, Alfred Molina, Adrien Brody, Naomi Watts, Bill Murray, Miranda Richardson, Samuel L. Jackson si mulţi alţii. Cu siguranţă că şi ediţia din acest an va constitui pentru Dana Argeşan o experienţă profesională de excepţie.
Svetlana Carstean
Tel.: 0743/123006