Despre Linux şi Open Source la The Money Channel

BUCURESTI - 13 octombrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Mâine în direct la orele 11,00 la The Money Channel despre Linux, Open Source şi Linux Open Alternative.

Emisiunea săptămânală Show IT&C de la The Money Channel va găzdui mâine o dezbatere despre soluţiile Open Source destinate mediului de afaceri şi o prezentare a evenimentului Linux Open Alternative Days 2006.

Invitaţii emisiunii sunt Claudiu Borsan, Country Manager Novell România, Felix Enescu, CIO Rompetrol şi Alin Zăinescu, General Manager newmedia | PR şi organizator LOAD.

Despre Linux şi Open Source la The Money Channel

Prezentările ce vor avea loc în cele două zile ale evenimentului vor aduce în atenţia participanţilor noile soluţii software şi hardware open source bazate pe platforma Linux.Tematica abordată cuprinde domenii ca : Servers & Server Management, Desktop Solutions, Security, Storage, Communication/Networking, Databases, Data Management, Software Development, Training, Etică şi legislaţie iar printre speakerii invitaţi se numără reprezentanţi ai IBM, Red Hat, Rompetrol, BIT Software, Novell, Nuxeo, IT Training, Zitec, Arxia, Metromind, SNS.

Pe site-ul dedicat evenimentului, www.load.ro veţi găsi toate informaţiile legate de eveniment şi veţi putea, de asemenea, să vă înregistraţi ca participant.

Partener Linux Open Alternative Days - IBM.

Sponsori:IT Training, Red Hat, RDS net, Romsym Data, Arxia, Bit Software, Nuxeo, Novell

Parteneri Media: The Money Channel, Vodanet, Comunicatedepresa.ro, Radio Lynx, Chip online, E-week, ROL.ro, PC Forum, Computer Bild, SmartNews.

Despre The Money Channel

The Money Channel este prima televiziune de business din Romania. Postul ofera, 24 de ore din 24, o imagine clara a tuturor evenimentelor financiare si bursiere ale zilei in timp real, insotite de o analiza in profunzime a mediului de afaceri.

The Money Channel isi asuma responsabilitatea de a racorda oamenii de afaceri, investitorii, analistii financiari si publicul interesat in afaceri la coordonatele realitatii economice interne si internationale.

Misiunea noastra e sa aducem publicului cele mai importante stiri in timp record, sa oferim informatii de ultima ora la cel mai inalt standard jurnalistic, printr-un schimb de opinii si analize ce privesc evolutiile economice romanesti si mondiale.

Ne adresam profesionistilor din business, personajelor cheie ale pietelor romanesti aflate in plina dezvoltare, dar si celor care isi propun sa faca un pas spre un nivel de trai superior.

Redactie The Money Channel: (021) 201.76.05, (021) 201.76.06

Despre new media Agency

Despre newmedia PR
New Media PR este o companie de relaţii publice ce pune la dispoziţia mediului de afaceri şi instituţional din România modalităţi de comunicare inovatoare, bazate pe principii clasice şi tehnologii moderne. Printre proiectele implementate se numără şi lansarea primului serviciu de relaţi publice online din România dedicat în exclusivitate publicării, găzduirii, distribuţiei şi monitorizarii de comunicate de presă: www.comunicatedepresa.ro